headbanner

Hot digulung ngangkat coil baja

Hot digulung ngangkat coil baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Coil baja coated Tags: A106-B, A178-C, A199-T22, A199-T9, A210-C, A213-T22, A213-T5, A213-T9, A315-B, A333-1.6, A335-P9 , A369-FP9, A53, A53-A, Aluminized séng coated coil baja, Tiis digulung galvanized coil baja, Galvanized coil baja, Hot digulung galvanized coil baja, Pola coil baja galvanized


Rincian produk

Tag produk

Barang Hot rolled pickled steel coil
Bubuka Skala oksida beusi dina beungeut baja mangrupa oksida basa nu teu leyur dina cai, sarta ketebalan na umumna 5-20um.Kusabab koefisien ékspansi linier maranéhanana leuwih leutik batan baja, loba mikro-retak kabentuk dina beungeut cai nalika coil baja panas-digulung ieu leuwih tiis.Nalika leyuran asam disemprot dina beungeut leyuran asam, oksida basa ieu ngalaman runtuyan réaksi kimiawi dina solution.At asam dina waktos anu sareng, skala oksida dina beungeut baja karbon atawa baja alloy low relatif leupas, komo boga retakan jeung pori.Ku alatan éta, bari leyuran asam meta jeung skala beusi oksida, éta meta jeung beusi dasar baja ngaliwatan retakan sarta pori.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Lebar: 600mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Ketebalan: 0.15mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut bulistir, Ditémbak Blasted jeung cet semprot, atawa salaku sarat konsumén '.
Aplikasi Industri mobil: Aplikasi utama pickling panas-digulung dina industri mobil nyaéta: sistem chassis mobil, kaasup balok utama, balok bantu, jsb Roda, kaasup rims mobil, radiasi kabayang, jsb Filter, hinged cab panel.Papan kompartemen utamana lanté kompartemen tina rupa-rupa treuk.Bagian stamping séjén, kaasup bemper anti tabrakan, leungeun baju rem jeung bagian internal leutik séjén mobil.

Industri mesin: utamana kaasup mesin tékstil, mesin pertambangan, kincir angin jeung sababaraha mesin umum.

Perkakas rumah tangga industri ringan: alat-alat rumah tangga, utamana dipaké pikeun nyieun drum minyak kimiawi kayaning cangkang compressor (cangkang luhur jeung handap), kurung, jeung manaskeun cai bak jero.

Lain: suku cadang sapédah, industri motor (bagian stamping), rupa-rupa pipa dilas, cabinets listrik, guardrails jalan raya, rak supermarket, rak gudang, pager, ladders beusi jeung stamping bagian tina rupa-rupa wangun.Karakteristik kualitas papan pickled: morfologi permukaan, kinerja stamping, kasabaran ketebalan.Ayeuna, industri kalayan jumlah piring pickling panggedéna nyaéta industri compressor sareng kurung, dituturkeun ku sapédah.industri lianna bisa dipaké pikeun mesin, lift rak, jsb.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
27
24 (3)

meunteun customer

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

 

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng sarat urang, tapi ogé masihan kami seueur bongbolongan anu saé, pamustunganana, urang suksés ngarengsekeun tugas pengadaan.

 

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami