headbanner

Hot rolled galvanized steel coil

Hot rolled galvanized steel coil

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Coil baja coated Tags: A199-T11, A209-T1, A213-T11, A213-T9, A250-T1, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A369-FP2, A53, Aluminized séng coated steel coil, Cold rolled galvanized steel coil, Galvanized steel coil, Hot rolled pickled steel coil, Pola galvanized steel coil


Rincian produk

Tag produk

Barang Hot rolled galvanized steel coil
Bubuka Rolling panas relatif ka rolling tiis, rolling tiis ieu rolling handap suhu recrystallization, sarta rolling panas rolling luhureun suhu recrystallization.Pikeun nempatkeun éta saderhana, billet dipanaskeun saatos sababaraha pas teras dipangkas pikeun ngabentuk pelat baja.Ieu disebut rolling panas.Bisa nyata ngurangan konsumsi énergi jeung ngurangan biaya.Salila rolling panas, logam ngabogaan plasticity tinggi na lalawanan deformasi low, nu greatly ngurangan konsumsi énergi deformasi logam.Rolling panas tiasa ningkatkeun kinerja pamrosésan logam sareng alloy, nyaéta, séréal kasar dina kaayaan as-cast rusak, retakan diubaran sacara signifikan, cacad tuang diréduksi atanapi dileungitkeun, struktur as-cast dirobih janten struktur cacad, sarta kinerja processing alloy ningkat.Ieu mangrupakeun bahan dihasilkeun ku prosés galvanizing panas-dip kontinyu jeung panas-digulung strip baja atawa tiis-digulung strip baja salaku substrat.
Standar ASTM, JIS, EN, BS, DIN, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-TSG9, jsb SGCC.
Ukuran

 

Lebar: 600mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Ketebalan: 0.15mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Chromated unoiled, galvanis, jsb.
Aplikasi Biasana dianggo dina widang sapertos konstruksi, perkakas bumi, mobil, wadah, transportasi, sareng bisnis kulawarga.Utamana dina konstruksi struktur baja, manufaktur mobil, manufaktur silo baja jeung industri lianna.Ciri utama maranéhanana nyaéta: résistansi korosi kuat, kualitas permukaan alus, alus pikeun ngolah jero, ekonomis tur praktis.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
24 (2)
10

meunteun customer

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.

 

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.

 

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami