headbanner

Hot dipped galvanized tube

Hot dipped galvanized tube

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Hot dip pipah baja galvanis
Bubuka Dina raraga ngaronjatkeun résistansi korosi tina pipa baja, pipa baja umum anu galvanized.Aya dua jinis hot-dip galvanizing sareng electro-galvanizing.Lapisan galvanizing panas-dip kandel, biaya elektro-galvanizing rendah, sareng permukaanna henteu rata.Logam molten diréaksikeun jeung matrix beusi pikeun ngahasilkeun hiji lapisan alloy, ku kituna matrix jeung lapisan plating digabungkeun.Pipa baja acar heula.Dina raraga nyabut oksida beusi dina beungeut pipa baja, sanggeus pickling, mangka cleaned dina amonium klorida atawa séng klorida leyuran cai atawa leyuran cai campuran amonium klorida jeung séng klorida, lajeng dikirim ka dip panas. tank plating di Hot-dip galvanizing boga kaunggulan palapis seragam, adhesion kuat sarta hirup layanan panjang.Réaksi fisik jeung kimia pajeulit lumangsung antara matrix pipe baja jeung solusi plating molten pikeun ngabentuk lapisan alloy séng-beusi tahan korosi jeung struktur kompak.Lapisan alloy ieu terpadu kalayan lapisan séng murni jeung matrix pipe baja.Ku alatan éta, résistansi korosi na kuat.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.5mm-30mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 10mm-200mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Galvanized, 3PE, lukisan, minyak palapis, cap baja, pangeboran, jsb.
Aplikasi pemanasan urban, gas, angkutan hawa-tekanan low, batubara, industri kimia, struktur mékanis, konstruksi, mesin, kandaraan karéta, industri otomotif, jalan, sasak, wadahna, fasilitas olahraga, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
15 (2)
21 (3)

meunteun customer

Kami geus cooperated kalawan parusahaan ieu mangtaun-taun, parusahaan salawasna mastikeun pangiriman timely, kualitas alus sarta jumlah bener, kami mitra alus.

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih aranjeunna leres.

Manajer penjualan pisan sabar, urang komunikasi ngeunaan tilu poé saméméh urang mutuskeun pikeun cooperate, tungtungna, kami pisan wareg jeung gawé babarengan ieu!

Kami babaturan heubeul, kualitas produk parusahaan geus salawasna pohara alus sarta waktu ieu hargana ogé pohara murah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami