headbanner

kakuatan tinggi plat baja alloy low

kakuatan tinggi plat baja alloy low

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M28, 523M15, 527A19, A209-T1, A210-A-1, A213-T11, A214-C, A334-8, A335-P9, A53, Alloy plat baja struktural, Die plat baja plat baja, Hot digulung plat baja, Low plat baja alloy, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Low alloy kakuatan tinggi plat baja
Bubuka Baja low-alloy-kakuatan tinggi nujul kana baja struktural rékayasa low-alloy nu sajumlah leutik elemen alloying ditambahkeun kana baja low-karbon sangkan kakuatan ngahasilkeun kaayaan digulung atawa dinormalisasi ngaleuwihan 275MPa.Prinsip alloying baja low-alloy-kakuatan tinggi utamana ngagunakeun volume solid strengthening, rupa-sisikian strengthening jeung présipitasi strengthening dihasilkeun ku alloying elemen pikeun ngaronjatkeun kakuatan baja, sarta dina waktos anu sareng ngagunakeun rupa-sisikian. strengthening pikeun ngurangan kateguhan jeung hawa transisi regas tina baja pikeun offset baja nu Pangaruh ngarugikeun tina présipitasi strengthening tina carbonitrides sedeng ngaronjatkeun kateguhan jeung hawa transisi regas tina baja, nu nyandak baja pikeun ménta kakuatan tinggi bari ngajaga alus low. sipat suhu.Ciri kinerja low-alloy baja-kakuatan tinggi utamana manifested dina dua aspék handap: 1. wates ngahasilkeun tinggi na plasticity alus tur kateguhan.2. kinerja las alus sarta lalawanan korosi atmosfir.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Tujuan utama pelat baja low-alloy-kakuatan tinggi: pabrik pabrik, wangunan umum sarta sagala rupa mesin rékayasa, kayaning rigs pangeboran, sekop listrik, kabayang listrik dump treuk, treuk pertambangan, excavators, loaders, bulldozers dipaké dina Pertambangan sarta sagala rupa rékayasa. constructions , blowers Industrial, rupa cranes, tambang batubara rojongan hidrolik jeung alat mékanis séjén sarta bagian struktural lianna.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
9-768x244
8-768x244

meunteun customer

Barang kakara katampi, kami wareg pisan, supplier anu saé pisan, ngarepkeun usaha pengkuh pikeun ngalakukeun anu langkung saé.

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami