headbanner

kakuatan tinggi jeung kateguhan tinggi plat baja

kakuatan tinggi jeung kateguhan tinggi plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, A178-C, A199-T22, A199-T9, A214-C, A283-D, A315-B, A333-8, A369-FP1, A53-A, Alloy plat baja struktural, Karbon pelat baja, pelat baja tahan korosi, pelat baja panas digulung, pelat baja alloy Low, pelat baja ketebalan sedeng


Rincian produk

Tag produk

Barang kakuatan tinggi jeung kateguhan tinggi plat baja
Bubuka Kakuatan luhur: Mibanda kakuatan ngahasilkeun tinggi jeung kakuatan tensile.

kateguhan tinggi: Alus kateguhan suhu low, cocog pikeun pamakéan dina bagian struktural dilas badag.

Weldability alus teuing: Nalika komposisi dirancang, nu sarimbag karbon, karbon sarimbag jeung koefisien sensitipitas termal diréduksi saloba mungkin, ku kituna boga kinerja las alus teuing.Bisa minuhan kaperluan las tina sasak, wangunan luhur-naékna, cranes, shipbuilding, kandaraan beurat jeung bagian struktural badag.

kinerja processing alus teuing: pelat baja bisa dipaké pikeun digawé tiis, bending tiis sarta motong tiis.

Résistansi ngagem anu hadé sareng résistansi korosi: Kusabab baja ngandung unsur alloy sapertos tambaga sareng kromium, éta gaduh résistansi korosi anu langkung saé sareng résistansi ngagem tibatan baja biasa.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Loba dipaké dina produksi bagian cangkang-tahan tekanan, jero-diving alat-hirup-nyimpen, tegangan tinggi bagian struktural, alat-alat aerospace, kandaraan Armored, jsb .;metallurgy, batubara, semén, kakuatan listrik, kaca, pertambangan, bahan wangunan, bata jeung ubin jeung industri lianna.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Kualitas produk anu saé, sistem jaminan kualitas parantos lengkep, unggal tautan tiasa naroskeun sareng ngabéréskeun masalahna tepat waktu!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami