headbanner

Frékuénsi luhur dilas tube

Frékuénsi luhur dilas tube

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Frékuénsi luhur dilas tube / pipa
Bubuka Karakteristik pipa las frékuénsi luhur nyaéta: laju las anu luhur, zona anu kapangaruhan panas las leutik, las henteu tiasa ngabersihan workpiece, sareng tiasa ngalas pipa témbok ipis sareng pipa logam anu dilas. Las frekuensi tinggi mangrupikeun jinis las énggal prosés anu ngagunakeun éfék kulit jeung éfék tatangga dihasilkeun ku arus frékuénsi luhur pikeun nyambungkeun pelat baja jeung bahan logam lianna.Mecenghulna sareng kematangan téknologi las frekuensi tinggi mangrupikeun prosés konci dina produksi ERW.Kualitas las frékuénsi luhur langsung mangaruhan kakuatan sakabéh, tingkat kualitas sarta laju produksi produk pipe dilas.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan

 

A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 1.2mm-20mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Luar diaméterna: 20m-600mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 1m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Bared, Galvanized, Oiled, Warna cet, 3PE, atawa perlakuan Anti corrosive séjén, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Dipaké Pikeun Cai, Gas, Aliran, Cairan Kaduruk sareng Pangiriman Cairan anu sanés.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14
21 (3)

meunteun customer

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

Pausahaan tetep kana konsép operasi "manajemén ilmiah, kualitas luhur jeung efisiensi primacy, customer pangluhurna", kami geus salawasna dijaga gawé babarengan bisnis.Gawe sareng anjeun, urang ngarasa gampang!

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami