headbanner

Pipa baja héksagonal

Pipa baja héksagonal

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Di jero pipa baja héksagonal / pipa
Bubuka Dibandingkeun sareng pipa buleud, buleud éksternal sareng pipa baja héksagonal internal umumna gaduh momen inersia sareng modulus bagian anu langkung ageung, sareng gaduh résistansi bending sareng torsi anu langkung ageung, anu tiasa ngirangan beurat struktural sareng ngahémat baja.Bunderan luar jeung pipa baja héksagonal jero umumna dibédakeun nurutkeun bagian rusak, sarta nurutkeun bahan bisa dibagi kana pipe baja seamless pipe ngawangun husus, alloy aluminium pipe husus ngawangun, sarta plastik pipe husus ngawangun.Di handap ieu utamana ngawanohkeun pipa baja ngawangun husus.Pipa baja ngawangun husus kaasup pipa baja héksagonal, pipa baja octagonal, pipa baja héksagonal internal éksternal, pipa baja héksagonal internal éksternal, pipa baja seamless héksagonal, pipa dilas trapezoidal, pipa baja trapezoidal, pipa baja ngawangun kipas, pipa baja oval jeung lianna. produk.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.5mm-20mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 6mm-120mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 5m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Permukaan gambar tiis atanapi Galvanisasi, jsb.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa bagian struktural, parabot jeung bagian mékanis, sarta angkutan cair.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
15 (2)
21 (3)

meunteun customer

Lega rentang, kualitas alus, harga lumrah jeung layanan alus, alat-alat canggih, bakat alus teuing jeung kakuatan téhnologi terus strengthened, pasangan bisnis nice.

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih aranjeunna leres.

Di Cina, urang boga loba mitra, parusahaan ieu téh paling satisfying ka urang, kualitas dipercaya jeung kiridit alus, éta patut pangajén.

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami