headbanner

plat baja beurat

plat baja beurat

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, A135-A, A199-T22, A209-T1, A210-A-1, A250-T1, A283-D, A333-3.4, A335-P1, A369-FP1, A53-A, A53-B, Boiler wadahna plat baja, Karbon plat baja, Tiis digulung plat baja, Hot digulung plat baja, Low alloy plat baja, Shipbuilding plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang plat baja ketebalan sedeng / lembar
Bubuka Jinis piring anu kandelna langkung alit tibatan ukuran pesawat anu biasa dianggo dina rékayasa.Pelat baja kalayan kandel 4.5mm dugi ka 25mm disebut pelat baja sedeng-kandel biasa.Ketebalan 25.0-100.0mm disebut plat kandel, sarta ketebalan leuwih ti 100.0mm nyaeta plat kandel tambahan.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Piring utamana dipaké dina rékayasa konstruksi, manufaktur mesin, manufaktur wadahna, shipbuilding, konstruksi sasak, jsb Ieu ogé bisa dipaké pikeun rancang rupa peti, cangkang tungku, pelat tungku, sasak jeung mobil pelat baja statik, low-alloy pelat baja, pelat shipbuilding, pelat boiler, pelat bejana tekanan, pelat pola, pelat beam mobil, bagian nu tangtu traktor, sarta komponén las jeung saterusna.Mangpaat pelat sedeng jeung beurat: loba dipaké pikeun rancang rupa peti, cangkang tungku, pelat tungku, sasak jeung pelat baja statik otomotif, pelat baja alloy low, pelat baja sasak, pelat baja umum, pelat baja alat keur ngagolakkeun, tekanan wadah pelat baja, pola. pelat baja, Aplikasi husus pelat baja balok mobil, bagian nu tangtu traktor jeung komponén las.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
9-768x244
7-768x244

meunteun customer

Masalah tiasa gancang sareng efektif direngsekeun, éta patut janten amanah sareng gawé bareng.

 

Kalayan sikep positip "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap élmu", perusahaan aktip aktip ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran.Mudah-mudahan urang gaduh hubungan bisnis anu bakal datang sareng ngahontal kasuksésan silih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami