headbanner

baja tahan panas

baja tahan panas

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang baja tahan panas
Bubuka Baja tahan panas gaduh résistansi oksidasi, kakuatan suhu luhur anu cekap sareng kinerja tahan panas anu saé dina kaayaan suhu luhur, anu disebut baja tahan panas.Baja tahan panas bisa dibagi jadi dua jenis: baja tahan oksidasi jeung baja panas-kakuatan nurutkeun sipat na.Baja anti oksidasi disebut oge baja non-skinned.Panas-kakuatan baja nujul kana baja nu boga résistansi oksidasi alus dina suhu luhur jeung kakuatan-suhu luhur.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 16Mo, 15CrMo, 12Cr1MoV, 12Cr2MoWVTiB, 10Cr2Mo1, 25Cr2Mo1V, 20Cr3MoWV, 2Cr23Ni13, 2Cr25Ni21, 0Cr25Ni20, 0Cr17Ni12Mo2, 0Cr18Ni11Nb, 1Cr13Mo, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran Bar buleud: diaméterna: 2-200mm, panjangna: 1-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan, atawa nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Baja tahan panas sering dianggo pikeun ngadamel bagian sareng komponén anu tiasa dianggo dina suhu luhur dina séktor industri sapertos boiler, turbin uap, mesin listrik, tungku industri, sareng industri penerbangan sareng pétrokimia.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
23-2
36

meunteun customer

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

Penjualan anu profésional sareng tanggung jawab, haneut sareng sopan, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun sareng henteu aya halangan basa dina komunikasi.

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami