headbanner

H-beam baja

H-beam baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A178-C, A199-T9, A209-T1, A210-C, A213-T11, A213-T5, A214-C, A335-P2, A335-P9, Baja sudut, Baja saluran, baja héksagonal rod, Hot digulung rod baja, I-beam baja, baja pasagi, billet Steel, rail steel, rod baja


Rincian produk

Tag produk

Barang H-beam baja
Bubuka H-bagian baja mangrupakeun jenis bagian ekonomis jeung bagian efisiensi tinggi kalawan sebaran aréa cross-sectional leuwih dioptimalkeun jeung rasio kakuatan-to-beurat leuwih lumrah.Dingaranan sabab bagianna sarua jeung hurup Inggris "H".Dipaké dina struktur logam kalawan sarat béda, naha éta ngasuh momen bending, beban tekanan, atawa beban saendeng, éta nembongkeun kinerja unggul na.Dibandingkeun jeung I-beam biasa, éta bisa greatly ngaronjatkeun kapasitas beban-bearing tur nyimpen logam ku 10% -40%.baja H ngawangun boga flanges lega, webs ipis, sababaraha spésifikasi, sarta pamakéan fléksibel.Bisa ngahemat 15% nepi ka 20% tina logam lamun dipaké dina sagala rupa struktur truss.Kusabab flanges paralel di jero sareng di luar, sareng ujungna di sudut anu leres, gampang ngumpul sareng ngumpul sababaraha komponén, anu tiasa ngahemat sakitar 25% tina beban kerja las sareng riveting, anu tiasa ngagancangkeun laju konstruksi proyek. jeung pondok jaman konstruksi.Kusabab rupa-rupa bagian tina baja H ngawangun disusun dina sudut katuhu, baja ngawangun H boga kaunggulan résistansi bending kuat, konstruksi basajan, hemat ongkos jeung beurat struktur lampu dina sagala arah, sarta geus loba dipaké.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ukuran: 100mm * 68mm-900mm * 300mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 5mm-28mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut Galvanized, coated, atawa sakumaha pamundut anjeun.
Aplikasi H-beam utamana dipaké pikeun struktur industri jeung sipil tina beam, komponén kolom.struktur baja bearing struktur industri, rékayasa jero taneuh tumpukan baja jeung struktur rojongan, pétrokimia jeung kakuatan sarta struktur parabot industri lianna, rentang badag komponén sasak baja, kapal, struktur pigura manufaktur mesin, Kareta, mobil, rojongan girder traktor, port conveyor sabuk, speed tinggi baffle bracket.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
3-5

meunteun customer

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

 

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!

 

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami