headbanner

Gear baja

Gear baja

pedaran pondok:


Rincian produk

Tag produk

Barang Gear baja
Bubuka Gear steel mangrupakeun istilah umum pikeun steels nu bisa dipaké pikeun ngolah gears.Sacara umum, aya baja karbon low kayaning 20 # baja, baja alloy karbon low kayaning: 20Cr, 20CrMnTi, jsb, baja karbon sedeng: 35 # baja, 45 # baja, jsb, baja alloy karbon sedeng: 40Cr, 42CrMo , 35CrMo, jsb, bisa disebut baja Gear.jenis ieu baja biasana boga kakuatan alus, karasa, sarta kateguhan sanggeus perlakuan panas nurutkeun sarat pamakean, atawa beungeut téh maké-tahan jeung inti boga kateguhan alus sarta lalawanan dampak.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 20X,SCr420,5120,17Cr3,40X,SCr440,5140,41Cr4,40Cr,42CrMo,35CrMo,35XM,SCM435,4135,34CrMo4,jsb.
Ukuran

 

Bar buleud: diaméterna: 2-200mm, panjangna: 1-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Lempeng: ketebalan: 20-400mm, rubak: 200-2500mm, panjangna: 2000-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Asal Hideung, Asal tiis digulung (digambar) caang, Dihurungkeun, Peeled, grinded, jsb.
Aplikasi Baja gear mangrupikeun salah sahiji bahan konci anu paling nungtut tina baja alloy khusus anu dianggo dina mobil, karéta api, kapal, sareng mesin konstruksi, sareng mangrupikeun bahan manufaktur pikeun komponén inti anu ngajamin kasalametan.Gear baja ngembang dina arah kinerja tinggi, umur panjang, operasi gear lemes, noise low, kaamanan, béaya rendah, processing gampang, sarta sababaraha variétas.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
23-2
36

meunteun customer

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng syarat urang, tapi ogé masihan kami seueur saran anu saé, tungtungna,urang hasil ngalengkepan tugas pengadaan.

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng sarat urang, tapi ogé masihan kami seueur bongbolongan anu saé, pamustunganana, urang suksés ngarengsekeun tugas pengadaan.

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

 

Kami parantos ngaapresiasi manufaktur Cina, waktos ieu ogé henteu ngantep kami nguciwakeun, padamelan anu saé!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami