headbanner

pipah baja Galvanized

pipah baja Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja buleud galvanis
Bubuka Pipa baja buleud Galvanized mangrupakeun pipa baja dilas kalawan panas-dip galvanized atanapi elektro-galvanized lapisan dina beungeut cai.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi tina pipa baja sareng manjangkeun umur jasa.Pipa galvanized hot-dip nyaéta sangkan logam molten meta jeung matrix beusi pikeun ngahasilkeun hiji lapisan alloy, ku kituna matrix jeung palapis nu digabungkeun.Hot-dip galvanizing nyaeta acar pipa baja munggaran.Dina raraga nyabut oksida beusi dina beungeut pipa baja, sanggeus pickling, mangka cleaned dina tank jeung amonium klorida atawa séng klorida leyuran cai atawa leyuran cai campuran amonium klorida jeung séng klorida, terus dikirim ka In tank hot dip plating.Hot-dip galvanizing boga kaunggulan palapis seragam, adhesion kuat sarta hirup layanan panjang.Matriks pipa baja galvanis panas-dip ngalaman réaksi fisik sareng kimia anu kompleks sareng solusi plating molten pikeun ngabentuk lapisan alloy séng-beusi tahan korosi sareng struktur kompak.Lapisan alloy ieu terpadu kalayan lapisan séng murni jeung matrix pipe baja, jadi lalawanan korosi na kuat.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.5mm-30mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 4mm-270mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hot dipped galvanized, prepainted, jsb.
Aplikasi Pipa baja buleud Galvanized ngagaduhan rupa-rupa kagunaan.Salian dipaké salaku pipa saluran pikeun cairan tekanan-rendah sapertos cai, gas, sareng minyak, éta ogé dianggo salaku pipa sumur minyak, pipa minyak, sareng pamanas minyak pikeun alat-alat coking kimiawi dina industri minyak bumi, khususna ladang minyak lepas pantai. .Cooler kondensasi, distilasi batubara ngumbah pipa exchanger minyak, kitu ogé tumpukan pipa trestle, pipa pikeun pigura ngarojong tina torowongan tambang, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
15 (1)
21 (3)

meunteun customer

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!

Staf anu terampil, well-dilengkepan, prosés téh spésifikasi, produk minuhan sarat jeung pangiriman dijamin, pasangan pangalusna!

Kualitas produk pohara alus, utamana dina detil, bisa ditempo yén pausahaan digawé aktip pikeun nyugemakeun minat customer urang, a supplier nice.

Kami geus cooperated kalawan parusahaan ieu mangtaun-taun, parusahaan salawasna mastikeun pangiriman timely, kualitas alus sarta jumlah bener, kami mitra alus.

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami