headbanner

strip baja Galvanized

strip baja Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Strip baja Tag: A106-A, A210-C, A214-C, A283-D, A315-B, A333-1.6, A334-8, A335-P2, A369-FP22, A369-FP9, A53, Baja tiis strip, Tiis digulung strip baja, Warna coated strip baja, Hot digulung strip baja, Silicon steel, Tinplate


Rincian produk

Tag produk

Barang strip baja Galvanized
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.5mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun

lebar: 8mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: sakumaha per sarat anjeun

Beungeut minyak lampu, unoil, garing, chromate passivated, non-chromate passivated, jsb.
Aplikasi Panto atawa jandéla tina otomotif, equipments kantor, konstruksi, parabot listrik rumah tangga, jati, tank minyak, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
12
3-2

meunteun customer

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!

 

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

 

Rupa-rupa produk lengkep, kualitasna alus sareng murah, pangiriman gancang sareng angkutan kaamanan, sae pisan, kami senang gawé bareng sareng perusahaan anu terhormat!

 

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami