headbanner

Rebar baja Galvanized

Rebar baja Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tags: baja sudut Galvanized, Galvanized saluran baja, Galvanized baja datar, Galvanized baja H-beam, Galvanized baja I-beam, GB1449.2, GR40, Gr460B, Gr500B, GR60, GR75, HRB335, HRB400E, HRB400 HRB500, HRB500E, JIS G3112, SD360, SD390


Rincian produk

Tag produk

Barang Rebar baja Galvanized
Bubuka Rebar baja Galvanized nujul kana ngolah galvanized baja konstruksi karbon biasa, anu sacara efektif tiasa nyegah baja tina korosi sareng karat, ku kituna manjangkeun umur jasa baja.Galvanizing dibagi kana elektro-galvanized sareng hot-dip galvanized.Penampangna buleud, sakapeung pasagi jeung juru buleud.Kaasup bar baja buleud, bar baja ribbed, sarta bar baja twisted.Aya seueur jinis bar baja, anu biasana digolongkeun dumasar kana komposisi kimia, prosés produksi, bentuk rolling, bentuk suplai, ukuran diaméterna, sareng dianggo dina struktur:
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan BS4449, Gr460B, Gr500B, GB1449.2, HRB335, HRB400, HRB500, HRB400E, HRB500E, ASTM A615, GR40, GR60, GR75, JIS G3112, SD390, jsb.
Ukuran

 

Diaméterna: 12mm-32mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
Aplikasi Loba dipaké dina industri konstruksi pikeun reinforcing beton (imah, sasak, jalan, jsb)
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
30-768x244
bar

meunteun customer

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

 

Kualitas bahan baku supplier Ieu stabil sarta dipercaya, geus salawasna geus luyu jeung sarat pausahaan urang nyadiakeun barang nu kualitas minuhan sarat urang.

Mékanisme manajemén produksi réngsé, kualitas dijamin, kredibilitas tinggi sareng jasa hayu kerjasama gampang, sampurna!

 

Kualitas produk anu saé, sistem jaminan kualitas parantos lengkep, unggal tautan tiasa naroskeun sareng ngabéréskeun masalahna tepat waktu!

 

Pausahaan tetep kana konsép operasi "manajemén ilmiah, kualitas luhur jeung efisiensi primacy, customer pangluhurna", kami geus salawasna dijaga gawé babarengan bisnis.Gawe sareng anjeun, urang ngarasa gampang!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami