headbanner

plat baja Galvanized

plat baja Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M28, A199-T11, A210-C, A250-T1, Alloy plat baja struktural, ASTM A36, Die plat baja, Hot rolled plat baja, Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja, Tekanan wadah baja piring, S235, S355JR, SM400B, ST37, ST52


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Barang plat baja Galvanized
    Bubuka Lambaran baja Galvanized mangrupakeun lambaran baja dilas ku panas-dip galvanized atanapi elektro-galvanized lapisan dina beungeut cai.Harti: lambaran baja anu dilas kalayan lapisan galvanis atanapi éléktro-galvanis panas dina permukaan.

    Lambaran baja Galvanized dibagi kana pelat electrolytic biasa na pelat electrolytic tahan sidik.Plat tahan sidik didasarkeun kana piring éléktrolitik biasa kalayan perawatan tahan sidik, anu tahan ka kesang.Hal ieu umumna dipaké dina bagian tanpa perlakuan naon, sarta brand SECC-N.pelat éléktrolitik biasa dibagi kana plat fosfat jeung plat passivation.Phosphating langkung sering dianggo, merekna SECC-P, umumna katelah bahan p.Papan passivation bisa dibagi kana oiled na unoiled.lalawanan korosi, paintability, formability na spot weldability.

    Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
    Bahan Q235B, Q345, A36, S235JR, S235, S335JR, S335, SS400, SS440, SM400A, SM400B, jsb.
    Ukuran

     

    Ketebalan: 2mm-8mm, atawa sakumaha diperlukeun

    rubak: 600mm-1800mm, atawa sakumaha diperlukeun

    Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

    Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
    Aplikasi cadar baja Galvanized anu loba dipaké dina konstruksi, panerapan imah, kapal, manufaktur wadahna, industri electromechanical, kandaraan, panerapan imah, kaperluan sapopoé, roofs wangunan atawa warna olahan cadar coated, pager situs konstruksi, kulit insulasi pipe termal, molds sasak imah, hawa. -pipa AC, pelat baja Gudang, chimneys, rentang hoods, baliho jeung industri lianna.
    Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
    istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
    pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
    Sertipikat ISO, SGS, BV.
    1-1-1 (1)
    产品详情图

    meunteun customer

    Pagawe pabrik boga sumanget tim alus, jadi kami narima produk kualitas luhur gancang, sajaba, hargana ogé luyu, ieu téh pabrik Cina pohara alus sarta dipercaya.

     

    Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami