headbanner

tabung pasagi Galvanized

tabung pasagi Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja galvanis
Bubuka Pipa baja pasagi Galvanized nyaéta pipa baja kalayan sisi anu sarua.Saatos prosés diolah, éta digulung kana baja strip.Sacara umum, baja strip unpacked, flattened, crimped, sarta dilas kana tube buleud, lajeng tube buleud digulung kana tube pasagi, lajeng motong kana panjangna diperlukeun.

1. The allowable simpangan tina ketebalan témbok tina pipa baja pasagi galvanized teu kudu ngaleuwihan tambah atawa dikurangan 10% tina ketebalan témbok nominal lamun ketebalan témbok téh kirang ti 10mm, sarta tambah atawa dikurangan 10% lamun ketebalan témbok téh leuwih gede ti. 10 mm.Ngurangan 8% tina ketebalan témbok.Iwal ketebalan témbok di wewengkon gabungan.

2. Panjang pangiriman dawam pipa baja pasagi galvanized nyaeta 4000mm-12000mm, kalawan 6000mm na 12000mm keur mayoritas.Pipa rectangular diwenangkeun pikeun nganteurkeun pipa pondok jeung produk non-dibereskeun-panjangna teu kurang ti 2000mm, sarta ogé bisa dikirimkeun dina bentuk pipa panganteur, tapi nu meuli kudu neukteuk off pipe panganteur nalika maké éta.Beurat produk pondok, henteu panjangna tetep teu kedah langkung ti 5% tina total volume pangiriman, sareng tabung sagi opat kuadrat kalayan beurat téoritis langkung ageung ti 20kg / m teu kedah langkung ti 10% tina total volume pangiriman.

3. The curvature tina pipa baja pasagi galvanized per méteran teu leuwih ti 2mm, sarta total curvature teu leuwih ti 0.2% tina total panjang.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 0.5mm-40mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 50 * 50mm-1000 * 1000 mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut panas dipped galvanized, per-galvanized, dicét, oiled, jsb.
Aplikasi Loba dipaké dina pabrik mékanis, widang konstruksi, industri metallurgy, kandaraan tegalan, rumah kaca tatanén, industri otomotif, kareta api, guardrail jalan raya, pigura wadahna, jati, hiasan, struktur baja, jsb
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
17 (1)
22 (2)

meunteun customer

Manajer produk nyaéta jalma anu panas pisan sareng profésional, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun, sareng tungtungna urang ngahontal perjanjian konsensus.

Rupa-rupa produk lengkep, kualitasna alus sareng murah, pangiriman gancang sareng angkutan kaamanan, sae pisan, kami senang gawé bareng sareng perusahaan anu terhormat!

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami