headbanner

Galvanized pasagi bar

Galvanized pasagi bar

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja Tags: A106-A, A199-T9, A210-A-1, A226, A333-3.4, A369-FP22, A369-FP9, A53, baja sudut Galvanized, saluran Galvanized baja, Galvanized baja datar, Galvanized H baja -beam, Galvanized baja I-beam


Rincian produk

Tag produk

Barang Galvanized baja pasagi
Bubuka Baja kuadrat Galvanized nyaéta bahan padet sareng bar.Ieu mangrupakeun bahan jeung sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot baja, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Séng boro robah dina hawa garing, sarta palapis beungeut baja pasagi kalawan séng bisa nyegah baja pasagi ti keur corroded.Urang nelepon hiji jenis baja pasagi galvanized baja pasagi.Dibandingkeun jeung baja pasagi biasa sejen, kinerja baja galvanized pasagi relatif alus teuing.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Diaméterna: 20 * 20mm-1000 * 1000mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1-12m, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
Aplikasi Loba dipaké dina struktur sipil jeung industri, tutuwuhan industri jeung wangunan luhur-naékna modern;sasak, alat-alat beurat, jalan raya, mobil, pigura kapal;bandara, pembangkit listrik, rojongan tambang, perlakuan yayasan jeung proyék tanggul, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
36
22

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Perwakilan layanan palanggan ngajelaskeun rinci pisan, sikep palayanan saé pisan, balesan pas pisan sareng komprehensif, komunikasi anu bagja!Urang ngaharepkeun boga kasempetan pikeun cooperate.

 

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng sarat urang, tapi ogé masihan kami seueur bongbolongan anu saé, pamustunganana, urang suksés ngarengsekeun tugas pengadaan.

 

Staf layanan palanggan sabar pisan sareng gaduh sikep anu positip sareng kutang pikeun kapentingan urang, ku kituna urang tiasa gaduh pamahaman anu komprehensif ngeunaan produk sareng tungtungna urang ngahontal kasapukan, hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami