headbanner

tabung baja rectangular Galvanized

tabung baja rectangular Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja galvanis rectangular
Bubuka Galvanized tabung baja rectangular mangrupakeun strip kerung tina baja, ogé katelah tube datar, tube pasagi datar atawa tube datar pasagi.Nalika kakuatan bending sareng torsi sami, beuratna langkung hampang, janten seueur dianggo dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa..Pipa baja Galvanized mangrupakeun pipa baja dilas ku panas-dip galvanized atanapi elektro-galvanized lapisan dina beungeut cai.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi tina pipa baja sareng manjangkeun umur jasa.Pipa Galvanized boga rupa-rupa kagunaan.Salian pipa saluran pikeun ngangkut cai, gas, minyak sareng cairan tekanan rendah umum sanésna, éta ogé dianggo salaku pipa sumur minyak sareng pipa minyak dina industri minyak bumi, khususna ladang minyak lepas pantai, ogé pamanas minyak sareng kondensasi pikeun coking kimia. parabot.Pipa pikeun coolers, penukar minyak cuci sulingan batubara, tumpukan pipa pikeun sasak trestle, sarta pipa pikeun pigura rojongan dina torowongan tambang, jsb.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.5mm-30mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 10mm * 20mm-300mm * 500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Galvanized, 3PE, lukisan, minyak palapis, cap baja, pangeboran, jsb.
Aplikasi Pipa pasagi pikeun hiasan, pipa pasagi pikeun alat mesin, pipa pasagi pikeun industri mesin, pipa pasagi pikeun industri kimia, pipa pasagi pikeun struktur baja, pipa pasagi pikeun galangan kapal, pipa pasagi pikeun mobil, pipa pasagi pikeun balok baja jeung kolom, pipa pasagi. pikeun tujuan husus, Urban / pipa konstruksi sipil, pipa struktur mesin, pipa parabot tatanén, pipa cai jeung gas, pipa rumah kaca, pipa Parancah, tube bahan wangunan, tube jati, tube cairan tekanan low, pipa minyak, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
17
22 (1)

meunteun customer

Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé sacara pribadi.

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih aranjeunna leres.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami