headbanner

Galvanized pipah baja oval

Galvanized pipah baja oval

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Galvanized pipah baja oval
Bubuka The cross-bagian boga bentuk husus, boga momen badag inersia sarta modulus bagian, ngabogaan bending badag sarta lalawanan torsion, nu bisa greatly ngurangan beurat struktural tur nyimpen baja.Pipa baja oval Galvanized ngagaduhan pipa baja anu dilas sareng lapisan galvanized atanapi elektro-galvanized panas dina permukaan.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi tina pipa baja sareng manjangkeun umur jasa.Galvanized tube baja oval boga rupa-rupa kagunaan.Salian pipa garis pikeun conveying cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, éta ogé dipaké salaku pipa sumur minyak jeung pipa minyak dina industri minyak bumi, utamana widang minyak lepas pantai, sarta pamanas minyak pikeun alat-alat coking kimiawi.Cooler kondensasi, distilasi batubara ngumbah pipa exchanger minyak, kitu ogé tumpukan pipa trestle, pipa pikeun pigura ngarojong tina torowongan tambang, jsb.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 0.5mm-40mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 40*120, 40*100, 65*114, 55*160, 50*100, 55*80, 55*160, 40*120, 30*60, 40*80, 30*70, 50*25 , 25*100, 25*80, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hideung dicét, pe / PVC / PP coated, Galvanized, warna coated, anti karat varnished, anti karat oiled, checkered, palapis epoxy, jsb.
Aplikasi

 

Loba dipaké dina konstruksi, mesin, tambang batubara, kimia, listrik, kandaraan kareta api, industri mobil, jalan tol, sasak, peti, fasilitas olahraga, mesin pertanian, mesin minyak bumi, mesin prospecting, alat-alat médis, alat-alat pemanasan, mesin taman, hiasan jati, Parabot kabugaran.Jeung industri manufaktur lianna.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
21 (2)

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Ieu supplier Cina pisan profésional sarta jujur, ti ayeuna urang murag asih jeung manufaktur Cina.

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami