headbanner

Galvanized I-balok

Galvanized I-balok

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A106-A, A135-A, A178-C, A179-C, A192, A209-T1, A213-T9, A226, A250-T1, A335-P9, A53, baja sudut Galvanized, saluran Galvanized baja, Galvanized baja H-beam, Galvanized baja pasagi, Galvanized baja rebar


Rincian produk

Tag produk

Barang Galvanized baja I-beam
  Hot-dip galvanized I-beam disebut oge hot-dip galvanized I-beam atawa hot-dip galvanized I-beam.I-beam karat-dihapus ieu immersed dina séng molten dina ngeunaan 500 ° C rék di selapkeun lapisan séng ka beungeut I-beam pikeun ngahontal tujuan anti korosi.Ieu cocog pikeun sagala rupa asam kuat, halimun alkali jeung lingkungan corrosive kuat lianna.Bahan baku tina hot-dip galvanized I-beam nyaeta I-beam, jadi klasifikasi sarua jeung I-beam.Numutkeun klasifikasi prosés, éta bisa dibagi kana hot-dip galvanized panas-digulung I-beam na panas-dip galvanized tiis-digulung I-beam.Anu umum di pasar nyaéta hot-rolled hot-dip galvanized I-beam.Hot-dip galvanized na tiis-digulung I-balok umumna kudu ngaropéa kalawan pelat tiis-digulung nurutkeun pangabutuh pamaké.1. Biaya processing low 2. durability lila-langgeng 3. reliabilitas alus 4. kateguhan palapis kuat 5. panyalindungan komprehensif 6. Time-nyimpen jeung kuli-hemat
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ukuran: 80*50*4.5mm-630*180*17mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 4.5mm-12.5mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
Aplikasi Struktur mawa baja dina wangunan industri, Kolom jeung struktur ngarojong dina rékayasa bawah tanah, strue parabot Industrial dina kakuatan pétrokimia jeung listrik, Struktur pikeun sumebarna badag sarta aréa mékanis, Balok tina struktur baja dina wangunan industri jeung sipil, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-768x244
22-768x24

meunteun customer

Kualitas produk pohara alus, utamana dina detil, bisa ditempo yén pausahaan digawé aktip pikeun nyugemakeun minat customer urang, a supplier nice.

 

Kami geus cooperated kalawan parusahaan ieu mangtaun-taun, parusahaan salawasna mastikeun pangiriman timely, kualitas alus sarta jumlah bener, kami mitra alus.

 

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami