headbanner

Galvanized H-balok

Galvanized H-balok

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tags: A106-B, A135-A, A178-C, A179-C, A213-T22, A250-T1, A315-B, A333-7.9, A369-FP9, A53, A53-A, sudut Galvanized baja, Galvanized saluran baja, Galvanized baja datar, Galvanized I-beam baja, Galvanized baja pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang Galvanized baja H-beam
Bubuka Jumlah adhesion séng baja H-bagian galvanized teu bisa leuwih handap 610g / m2, sarta ketebalan rata-rata lapisan séng teu bisa leuwih handap 86um, sarta ketebalan tina lapisan séng lokal teu bisa leuwih handap 80um.It mangrupa ekonomis bagian sareng profil efisiensi tinggi kalayan distribusi aréa cross-sectional anu langkung optimal sareng rasio kakuatan-ka-beurat anu langkung wajar.Dingaranan sabab bagianna sarua jeung hurup Inggris "H".Kusabab rupa-rupa bagian tina baja H ngawangun nu disusun dina sudut katuhu, baja ngawangun H boga lalawanan bending kuat sarta lalawanan korosi dina sagala arah, sarta prolongs umur layanan.Kaunggulan tina konstruksi basajan, hemat biaya jeung struktur lampu geus loba dipaké.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ukuran: 100mm * 68mm-900mm * 300mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 5mm-28mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
Aplikasi Utamana dipaké pikeun: rupa-rupa struktur wangunan sipil jeung industri;rupa-rupa pabrik industri bentang ageung sareng gedong-gedong luhur modern, khususna pabrik industri di daérah anu sering kagiatan seismik sareng kaayaan kerja suhu luhur;syarat pikeun kapasitas bearing badag, stabilitas cross-sectional alus, sarta bentang badag tur badag sasak;alat-alat beurat;jalan raya;skeletons kapal;tambang ngarojong;perawatan pondasi sareng rékayasa embankment;rupa-rupa komponén mékanis.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14-2
11-1

meunteun customer

Mudah-mudahan perusahaan tiasa lengket kana sumanget perusahaan "Kualitas, Efisiensi, Inovasi sareng Integritas", éta bakal langkung saé sareng langkung saé ka hareup.

 

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

 

Staf layanan palanggan sareng lalaki penjualan pisan kasabaran sareng aranjeunna sadayana saé dina basa Inggris, kadatangan produk ogé pas pisan, supplier anu saé, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami