headbanner

Galvanized baja datar

Galvanized baja datar

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tags: ASTM A36, baja sudut Galvanized, saluran Galvanized baja, Galvanized baja H-beam, Galvanized baja I-beam, Galvanized baja pasagi, Q195, Q235, Q235B, S235JR, SS400B


Rincian produk

Tag produk

Barang Galvanized baja datar
Bubuka Baja datar Galvanized nujul kana baja galvanized kalayan rubak 12-300mm, ketebalan 4-60mm, a rectangular cross-bagian sarta ujung rada Blunt.Galvanized baja datar bisa jadi produk baja rengse, atawa bisa dipaké salaku kosong pikeun pipe galvanized sarta strip galvanized.1. kakuatan tinggi jeung struktur lampu: teguh grid tekanan las struktur ngajadikeun eta boga ciri bearing beban tinggi, struktur lampu sarta gampang hoisting;2. penampilan geulis tur awét.

1. baja datar digulung ku simpangan négatip, tapi geus dikirimkeun nurutkeun beurat sabenerna, sarta laju utilization nyaeta 1 nepi ka 5 persentase titik leuwih luhur ti éta tina pelat baja.

2. baja datar bisa dihasilkeun kalayan ketebalan tetep, rubak tetep, sarta panjangna tetep nurutkeun pangabutuh pamaké, nu ngurangan motong pikeun pamaké, ngaheéat prosés, ngurangan kuli sarta konsumsi bahan, sarta ogé ngurangan leungitna processing bahan baku, nyimpen waktu jeung usaha , Simpen bahan.

3. Produk geus professionally dipaké dina manufaktur struktur baja, manufaktur mesin, industri mobil, mesin pertambangan, hoisting mesin jeung bahan industri lianna.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan Q195, Q235, Q235B, SS400B, S235JR, ASTM A36, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 6mm-40mm, atawa sakumaha diperlukeun

Lebar: 40mm-150mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
Aplikasi Galvanized baja datar ieu loba dipaké dina shipbuilding, mesin manufaktur struktur baja, gratings baja, ladders, jsb Salaku bahan rengse, éta bisa dipaké pikeun irons hoop, parabot jeung bagian mékanis, sarta dipaké pikeun ngawangun bagian struktural jeung escalators dina konstruksi.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
12-3
11-1

meunteun customer

kualitas alus, harga lumrah, rupa euyeub tur sampurna sanggeus-jualan jasa, éta nice!

 

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.

 

Ieu bisa disebutkeun yen ieu téh produser pangalusna kami encountered di Cina dina industri ieu, urang ngarasa untung digawekeun ku produsén jadi alus teuing.

 

Perusahaan ieu ngagaduhan seueur pilihan anu siap-siap pikeun dipilih sareng ogé tiasa ngaropea program énggal dumasar kana paménta urang, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.

 

Pabrik boga parabot canggih, staffs ngalaman tur tingkat manajemén alus, jadi kualitas produk miboga jaminan, nu pisan nice papanggih needs.this gawé babarengan urang pisan rileks sarta senang!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami