headbanner

Galvanized saluran baja

Galvanized saluran baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tags: A213-T22, A214-C, A250-T1, A315-B, A333-1.6, A335-P9, A53, A53-A, baja sudut Galvanized, Galvanized baja datar, Galvanized baja H-beam, Galvanized baja I-beam, Galvanized baja buleud, Galvanized baja pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang Galvanized saluran baja
Bubuka Galvanized channel steel mangrupa métode anti korosi logam éféktif, utamana dipaké dina fasilitas struktur logam di sagala rupa industri.Hot-dip galvanized channel baja bisa dibagi kana hot-dip galvanized channel baja jeung panas-niup galvanized channel baja nurutkeun prosés galvanizing béda.Bagian baja derusted anu immersed dina leyuran séng molten di ngeunaan 440 ~ 460 ℃ nyieun baja A lapisan séng napel na beungeut komponén pikeun ngahontal tujuan panyalindungan korosi.Diantara sababaraha metode palapis pikeun ngajagi substrat baja, galvanizing hot-dip mangrupikeun anu saé pisan.Ieu nalika séng dina kaayaan cair, sarta sanggeus lampah fisik jeung kimia rada kompléks, teu ngan hiji lapisan séng murni kandel ieu plated on baja, tapi ogé mangrupa lapisan alloy séng-beusi kabentuk.Metoda plating ieu teu ngan boga ciri lalawanan korosi of electro-galvanization, tapi ogé ngabogaan lapisan alloy séng-beusi.Ogé boga lalawanan korosi kuat unmatched ku elektro-galvanizing.Ku alatan éta, metoda plating ieu utamana cocog pikeun rupa-rupa asam kuat, halimun alkali jeung lingkungan corrosive kuat lianna.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

80x40x2.0mm-380x110x4.0mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 4.5mm-12.5mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
Aplikasi Kalawan ngembangkeun industri jeung tatanén, wengkuan aplikasi baja saluran galvanized ogé geus dimekarkeun sasuai.Ku alatan éta, produk galvanized panas-dip dipaké dina konstruksi (kayaning: témbok curtain kaca, munara kakuatan, grids komunikasi, cai jeung transmisi gas, casing kawat, Parancah, imah, jsb), sasak, transportasi;industri (sapertos alat-alat kimia, pamrosésan minyak bumi, éksplorasi sagara, struktur logam, pangiriman kakuatan, shipbuilding, jsb);tatanén (sapertos: irigasi sprinkler, rumah kaca), sareng sajabana, parantos seueur dianggo dina taun-taun ayeuna.Salaku produk galvanized panas-dip boga ciri penampilan geulis tur lalawanan korosi alus, aplikasi maranéhanana jadi beuki loba éksténsif.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
11-2

meunteun customer

Perusahaan di industri ieu kuat sareng kompetitif, maju sareng jaman sareng ngembangkeun sustainable, kami resep pisan ngagaduhan kasempetan pikeun gawé bareng!

 

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!

 

Salaku perusahaan dagang internasional, kami ngagaduhan seueur mitra, tapi ngeunaan perusahaan anjeun, kuring ngan ukur nyarios, anjeun leres-leres saé, rupa-rupa, kualitas anu saé, harga anu lumayan, jasa anu haneut sareng wijaksana, téknologi canggih sareng alat-alat sareng pagawe ngagaduhan pelatihan profésional. , eupan balik sarta update produk nyaeta timely, pondok, ieu téh gawé babarengan pisan pikaresepeun, sarta kami kasampak maju ka gawé babarengan salajengna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami