headbanner

Bar Galvanized

Bar Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A106-B, A135-A, A178-C, A199-T9, A209-T1, A213-T11, A214-C, A250-T1, A315-B, A369-FP9, A53, A53- A, Galvanized baja sudut, Galvanized channel baja, Galvanized baja datar, Galvanized baja H-beam, Galvanized I-beam baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Galvanized baja buleud
Bubuka Hot-dip galvanized baja buleud nujul kana baja panjang padet kalawan cross-bagian sirkular.Spésifikasi dinyatakeun dina milimeter diaméterna.Contona, "50" hartina baja buleud kalayan diaméter 50 mm.baja buleud boga penampilan lemes, euweuh séréal sarta euweuh tulang rusuk.bar baja séjén geus engraved atanapi ribbed surfaces.Ieu ngakibatkeun gaya beungkeutan leutik antara baja buleud tur beton, bari bar baja sejen tur beton boga gaya beungkeutan badag.Babak baja (baja kelas munggaran) milik baja low-karbon biasa, sarta lolobana bar baja séjén nyaéta baja alloy..Baja buleud boga kakuatan lemah sareng steels séjén boga kakuatan tinggi.Dibandingkeun jeung bar baja lianna kalayan diaméter sarua, baja buleud bisa tahan gaya tensile kirang ti bar baja sejen, tapi plasticity baja buleud leuwih kuat batan bar baja sejen, nyaeta, baja buleud.Aya deformasi ageung sateuacan pegat, sareng deformasi bar baja sanés langkung alit sateuacan pegat.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Diaméterna: 6m-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Galvanized atanapi sakumaha pamundut.
Aplikasi Prospek aplikasi tina baja buleud téh lega, sarta ieu loba dipaké dina struktur sipil jeung industri, tutuwuhan industri jeung wangunan luhur-naékna modern;sasak, alat-alat beurat, jalan raya, pigura kapal;rojongan tambang, perlakuan yayasan, rékayasa embankment, hardware, konstruksi, mobil, shipbuilding, Pétrokimia, mesin, ubar, kadaharan, listrik, tanaga, aerospace, jsb, hiasan arsitéktur.Ngolah paling éksténsif bagian mékanis biasa, bagian baja biasa, rod CD, bolts, kacang.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
21-768x244
13-3-768x244

meunteun customer

Rupa-rupa produk lengkep, kualitasna alus sareng murah, pangiriman gancang sareng angkutan kaamanan, sae pisan, kami senang gawé bareng sareng perusahaan anu terhormat!

 

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Perusahaan di industri ieu kuat sareng kompetitif, maju sareng jaman sareng ngembangkeun sustainable, kami resep pisan ngagaduhan kasempetan pikeun gawé bareng!

 

Ieu mangrupikeun perusahaan anu terhormat, aranjeunna gaduh tingkat manajemén bisnis anu luhur, kualitas produk sareng jasa anu saé, unggal kerjasama dijamin sareng gumbira!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami