headbanner

baja sudut Galvanized

baja sudut Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tags: A135-A, A179-C, A213-T11, A315-B, A333-7.9, A334-8, A335-P9, A53, saluran Galvanized baja, Galvanized baja datar, Galvanized baja H-beam, Galvanized I-beam baja, Galvanized baja pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang baja sudut Galvanized
Bubuka baja sudut Galvanized dibagi kana panas-dip baja sudut galvanized jeung tiis-dip baja sudut galvanized.Hot-dip baja sudut galvanized disebut oge panas-dip baja sudut galvanized atanapi panas-dip baja sudut galvanized.Cat galvanized tiis utamana ngagunakeun prinsip éléktrokimia pikeun mastikeun kontak cukup antara bubuk séng jeung baja, hasilna béda poténsi éléktroda pikeun anti korosi.Numutkeun klasifikasi prosés, éta bisa dibagi kana panas-dip galvanized baja sudut jeung tiis-dip baja sudut galvanized.Hot-dip baja sudut galvanized geus ilahar di pasar.baja sudut tiis-galvanized umumna kudu tiis-plated nurutkeun pangabutuh pamaké.Numutkeun panjang sisi, éta bisa dibagi kana galvanized baja sudut equilateral na galvanized baja sudut unequal.1. Biaya processing low 2. Awét jeung awét 3. reliabilitas alus: 4. Kateguhan kuat palapis nu 5. panyalindungan komprehensif 6. Time-nyimpen jeung kuli-hemat
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

ujung sarua: 20 * 20mm-200 * 200mm, atawa sakumaha diperlukeun

ujung Unequal: 45 * 30mm-200 * 125mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 2mm-24mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 5.8m, 6m, 11.8m, 12m atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut Galvanized hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun.
Aplikasi Baja sudut Galvanized loba dipaké dina munara kakuatan, munara komunikasi, bahan témbok curtain, konstruksi rak, karéta api, panyalindungan jalan raya, kutub lampu jalan, komponén kapal, wangunan komponén struktural baja, fasilitas ancillary gardu induk, industri lampu, jsb
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-768x244
10-3-768x244

meunteun customer

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé sacara pribadi.

 

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih aranjeunna leres.

 

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami