headbanner

Bébas motong baja

Bébas motong baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Bébas motong baja
Bubuka Bébas-motong baja nujul kana hiji baja alloy nu jumlah nu tangtu walirang, fosfor, kalungguhan, kalsium, selenium, tellurium sarta elemen bébas-motong lianna ditambahkeun kana baja pikeun ngaronjatkeun machinability na.Kalawan automation nu,-speed tinggi na precision of motong processing, éta pohara penting pikeun merlukeun baja boga machinability alus.jenis ieu baja utamana dipaké pikeun ngolah on parabot mesin motong otomatis, jadi eta oge baja husus.
Standar ASTM, JIS, DIN, EN, GB, jsb.
Bahan A11, SUM23, 1215, 9S20, A12, 1211, 10S20, SUM22, 1213, 1117, 15S22, A30, A35, 1140, 46S20, jsb.
Ukuran Bar buleud: diaméterna kaluar: 1-400mm, panjangna: 1-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Digosok, hideung, grinding atawa sakumaha paménta.
Aplikasi Bébas-motong baja utamana dipaké pikeun nyieun instrumen jeung méter, lalajo bagian, mobil, parabot mesin sarta sagala rupa mesin lianna kalayan gaya leutik jeung sarat ketat dina ukuran sarta roughness;syarat ketat dina akurasi dimensi na roughness, tapi sarat rélatif ketat dina sipat mékanis bagian handap baku, kayaning gears, shafts, bolts, valves, bushings, pin, mendi pipe, cushions spring korsi jeung screws alat mesin, molds plastik molding, bedah jeung parabot bedah dental, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
23-2
36

meunteun customer

Pabrikan ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng syarat urang, tapi ogé masihan kami seueur saran anu saé, tungtungna,urang hasil ngalengkepan tugas pengadaan.

Kami parantos milarian panyadia profésional sareng tanggung jawab, sareng ayeuna urang mendakanana.

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya,produsén dipercaya,jadi urang teu boga worries on cooperating sareng maranehna.

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih aranjeunna leres.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami