headbanner

Bar datar

Bar datar

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: A106-A, A199-T9, A210-A-1, A213-T9, A214-C, A335-P2, A369-FP2, A53, A53-A, Alloy plat baja struktural, Galvanized plat baja , Hot digulung plat baja, Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja, Tekanan wadah plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Waja datar
Bubuka Baja datar nujul kana baja kalayan rubak 12-300mm, ketebalan 3-60mm, a rectangular cross-bagian jeung edges rada kusam.baja datar bisa jadi produk baja rengse, atawa bisa dipaké salaku billet pikeun pipa dilas na slabs ipis pikeun lambaran tumpuk.baja datar digulung kalawan simpangan négatip, tapi geus dikirimkeun nurutkeun beurat sabenerna, sarta laju utilization nyaeta 1 nepi ka 5 perséntase titik leuwih luhur ti nu pelat baja.baja datar bisa dihasilkeun kalayan ketebalan tetep, rubak tetep, sarta panjangna tetep nurutkeun pangabutuh pamaké, nu ngurangan motong pikeun pamaké, ngaheéat prosés, ngurangan tanaga gawé sarta konsumsi bahan, sarta ngurangan leungitna processing bahan baku, nyimpen waktu, usaha, jeung tanaga.bahan.Produk parantos dianggo sacara profésional dina manufaktur struktur baja, manufaktur mesin, industri mobil, mesin pertambangan, mesin angkat sareng bahan industri anu sanés.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.

Q195, Q215, Q235B, Q345B, S235JR, S235, S355JR, S355
SS440, SM400A, SM400B, ASTM A36, ST37, ST44, ST52, jsb.

Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Lebar: 10mm-1000mm, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 1.5mm-20mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Hideung, Digosok, Sikat, Mill, Pickled, Caang, Peeled, grinding, jsb.
Aplikasi Pamakéan utama: baja datar bisa dipaké salaku bahan rengse nyieun beusi hoop, parabot jeung bagian mékanis, sarta dipaké salaku pigura imah bagian struktural jeung escalators dina konstruksi.

 

Manufaktur struktur baja, manufaktur mesin, industri mobil, mesin pertambangan, mesin hoisting jeung bahan industri lianna.loba dipaké pikeun konstruksi, wangunan kapal,

manufaktur mesin, struktur baja, jsb.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
11-1-768x244
10-1-768x244

meunteun customer

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.

 

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami