headbanner

Strip stainless steel ekstra teuas

Strip stainless steel ekstra teuas

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 201, 202, 304, 304L, 304N, 310S, 316, 316Ti, 321, 416, 420, 430, Tiis digulung strip stainless steel, Hot digulung strip stainless steel, Stainless steel coil, Stainless steel lambar strip , Strip stainless steel, strip stainless steel ultra-ipis


Rincian produk

Tag produk

Barang Strip stainless steel ekstra teuas
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeun
lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun
Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun
Beungeut No1, 2B, BA, HL, NO.4, 8K, Garis Rambut, Disikat, jsb.
Aplikasi hiasan arsitéktur, panto méwah, elevators decorating, cangkang tank logam, wangunan kapal, dihias di jero karéta, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
3
8-1

meunteun customer

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!

Kualitas Luhur, Efisiensi Luhur, Kreatif sareng Integritas, patut gaduh kerjasama jangka panjang!Ningali maju ka gawé babarengan hareup!

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami