headbanner

Pipa beusi ulet

Pipa beusi ulet

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pipa beusi tuang tags: C25, C30, fittings pipe beusi tuang, Centrifugal pipa beusi pangleuleusna ti séntrifugal, panutup manhole beusi ductile, fittings pipe beusi ulet, EN545, Fléksibel tuang beusi solokan, K10, K11, K8, K9


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa beusi tuang ulet
Bubuka Pipa beusi tuang nodular nujul kana pipa anu dilakukeun ku tuang sentrifugal anu gancang ku mesin beusi tuang nodular centrifugal saatos nambihan agén spheroidizing pikeun tuang beusi molten di luhur No. 18, anu disebut pipa nodular, pipa beusi nodular, sareng pipa tuang nodular. .Cai mibanda sipat beusi, kinerja baja, kinerja anti korosi alus teuing, ductility alus, sarta instalasi gampang.Ieu utamana dipaké pikeun transportasi cai ketok sarta mangrupa bahan idéal pikeun pipelines cai ketok.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan K9, K10, K11, K12, K9, K8, C25, C30, C40, EN545, EN598, jsb.
Ukuran Luar diaméterna: 98mm-1255mm

Jero diaméterna: 80mm-1200mm

Kandel témbok: 6mm-153mm

Panjangna: 6m, potong 5.7m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut palapis bitumen éksternal, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Utamana dipaké pikeun proyék suplai Cai, drainase, kokotor, irigasi, pipa cai, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
34
35

meunteun customer

Manajer akun perusahaan gaduh kabeungharan pangaweruh sareng pangalaman industri, anjeunna tiasa nyayogikeun program anu luyu sareng kabutuhan urang sareng nyarios basa Inggris kalayan lancar.

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.

Téknologi anu saé, jasa saatos penjualan anu sampurna sareng efisiensi kerja anu efisien, kami pikir ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Barang anu kami tampi sareng tampilan staf penjualan sampel ka kami gaduh kualitas anu sami, éta leres-leres produsén anu tiasa dipercaya.

Éta leres-leres untung mendakan produsén profésional sareng tanggung jawab sapertos kitu, kualitas produkna saé sareng pangiriman tepat waktu, saé pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami