headbanner

fittings pipa beusi ulet

fittings pipa beusi ulet

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pipa beusi tuang tags: ASTM A536, fittings pipa beusi tuang, pipa pangleuleusna sentrifugal, panutup manhole beusi ductile, pipa beusi ulet, EN1563, solokan beusi tuang fléksibel, Kelas 65-45-12, JIS G5502


Rincian produk

Tag produk

Barang fittings pipa beusi ulet
Bubuka Pipa beusi tuang nodular dijieunna tina magnésium atawa magnésium bumi jarang digabungkeun jeung agén spheroidizing emas ditambahkeun kana beusi molten saméméh tuang ka spheroidize grafit jeung ngurangan konsentrasi stress, ku kituna pipe ngabogaan kakuatan tinggi, elongation tinggi, résistansi dampak, résistansi korosi. , sarta sealing alus.Kaunggulan tina fittings pipe;témbok jero dijejeran ku mortir semén, nu ngaronjatkeun lingkungan angkutan cai tina pipa, ngaronjatkeun kapasitas suplai cai, sarta ngurangan konsumsi énergi;nozzle nu adopts antarbeungeut fléksibel, sarta pipa sorangan boga laju elongation gedé, nu ngajadikeun pipa leuwih fléksibel.Dina pipa dikubur, éta tiasa dianggo kalayan taneuh sabudeureun pipa pikeun ngaronjatkeun kaayaan stress tina pipa, kukituna ngaronjatkeun reliabiliti operasi jaringan pipa.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan ASTM A536, Kelas 65-45-12, EN1563, JIS G5502, jsb.
Ukuran 1″,1-1/4″,1-1/2″,2″,2-1/2″,3″,4″,5″,6″,8″,10″,12″,14″ ,16″, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Galvanized, euweuh galvanized, dicét, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Utamana dipaké pikeun ngaronjatkeun lingkungan angkutan cai pipa, ningkatkeun kapasitas suplai cai, sarta ngurangan konsumsi énergi;industri suplai cai, industri drainase, industri limbah.

Gambar atanapi desain pembeli sayogi.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.

Staf téknis pabrik henteu ngan ukur gaduh téknologi tingkat luhur, tingkat basa Inggrisna ogé saé pisan, ieu mangrupikeun pitulung anu hadé pikeun komunikasi téknologi.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Barang kakara katampi, kami wareg pisan, supplier anu saé pisan, ngarepkeun usaha pengkuh pikeun ngalakukeun anu langkung saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami