headbanner

panutup manhole beusi ulet

panutup manhole beusi ulet

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pipa beusi tuang tags: ASTM A536, fittings pipa beusi tuang, pipa pangleuleusna sentrifugal, pipa beusi ulet, fittings pipa beusi ulet, EN1563, solokan beusi tuang fléksibel, Kelas 65-45-12, JIS G5502


Rincian produk

Tag produk

Barang panutup manhole beusi ulet
Bubuka Panutup manhole beusi nodular mangrupikeun jinis produk beusi tuang nodular.Grafit nodular diala ngaliwatan spheroidization jeung perlakuan inokulasi, nu éféktif ngaronjatkeun sipat mékanis beusi tuang, utamana plasticity jeung kateguhan, kukituna meunangkeun kakuatan leuwih luhur batan baja karbon.Beusi tuang nodular mangrupikeun bahan beusi tuang kakuatan tinggi anu dikembangkeun dina taun 1950-an.Sipat komprehensif na deukeut baja.Hal ieu dumasar kana sipat alus teuing anu geus hasil dipaké pikeun casting sababaraha gaya kompléks, kakuatan, kateguhan, sarta lalawanan maké.Bagian anu nungtut pisan.beusi tuang nodular geus gancang dimekarkeun jadi bahan beusi tuang kadua ngan pikeun beusi tuang abu sarta loba dipaké.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan ASTM A536, Kelas 65-45-12, EN1563, JIS G5502, jsb.
Ukuran 300 × 300, 400 × 400 leuwih, atawa nurutkeun gambar 3D customer urang.
Beungeut Lukisan, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Manhole beusi ulet nutupan wewengkon aplikasi utama: jalan kota, jalan tol, komunikasi, listrik, cai ketok, komunitas, sakola jeung taman lianna.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.

Produk parusahaan kacida alusna, kami geus dibeuli na cooperated sababaraha kali, harga adil jeung kualitas assured, pondokna, ieu téh parusahaan dipercaya!

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami