headbanner

Lempeng waja

Lempeng waja

Ngundeur

  • Prosés plat baja
  • ukuran sadia
  • ukuran sadia
  • Kisaran ukuran sakumaha casting kontinyu salaku produk digulung
  • Kisaran ukuran salaku casting kontinyu dikawasa produk digulung
  • Rentang ukuran salaku kontinyu casting TMCP (ACC) produk
  • Kisaran ukuran salaku kontinyu casting produk TMR
  • Kisaran ukuran salaku casting kontinyu produk dinormalisasi
  • Kisaran ukuran sakumaha kontinyu casting quenched na tempered produk
  • Kisaran ukuran sakumaha ingot casting salaku produk digulung
  • Kisaran ukuran sakumaha ingot casting salaku produk perlakuan panas
  • Rentang ukuran sakumaha ingot casting salaku Z-arah atawa produk deteksi cacad
  • Kapal sareng pelat baja rékayasa sagara
  • plat kapal husus sarta plat rékayasa sagara
  • Plat baja pikeun pipa
  • Plat baja pikeun rékayasa énergi
  • spésifikasi produk
  • spésifikasi produk
  • pelat baja struktural
  • Produk plat baja