headbanner

pelat baja tahan korosi

pelat baja tahan korosi

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, 527A19, A106-B, A178-C, A179-C, A199-T9, A209-T1, A214-C, A335-P2, A53, Alloy plat baja struktural, Karbon plat baja, paeh plat baja, Hot digulung plat baja, Low plat baja alloy, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang pelat baja tahan korosi
Bubuka Cai mibanda kandungan kromium tinggi jeung eusi nikel cukup.Penambahan tambaga ngajadikeun eta kacida tahan ka asam, utamana kana korosi crevice klorida jeung stress korosi cracking.Teu gampang muncul bintik korosi sareng retakan, sareng tahan ka bintik.Kamampuh korosi rada hadé ti sasmita baja sejen, boga workability alus tur weldability, sarta bisa dipaké dina pembuluh tekanan..Significantly ngaronjatkeun résistansi korosi bagian struktural, manjangkeun umur jasa bagian struktural, sarta bisa dipaké pikeun nyieun rupa-rupa bagian struktural anu dianggo dina lingkungan atmosfir jeung gas corrosive sarta cair.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Pelat baja tahan korosi ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, sapertos manufaktur kandaraan karéta api, derrick minyak, wadah, gedong di sabudeureun palabuan laut, sareng platform produksi minyak.Kusabab pelat baja tahan korosi gaduh résistansi korosi anu saé, éta ngagaduhan rupa-rupa aplikasi.Ieu bisa dipaké pikeun nyieun rupa-rupa bagian struktural anu dianggo dina atmosfir, gas corrosive, sarta cair.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
9-768x244
8-768x244

meunteun customer

Perusahaan di industri ieu kuat sareng kompetitif, maju sareng jaman sareng ngembangkeun sustainable, kami resep pisan ngagaduhan kasempetan pikeun gawé bareng!

 

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami