headbanner

Konstruksi plat baja

Konstruksi plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, 523M15, 530A30, A106-A, A192, A210-C, A335-P9, A369-FP1, A53, Plat baja struktural alloy, Plat baja Karbon, Plat baja tahan korosi, Hot rolled steel plate , Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Plat baja pikeun struktur wangunan
Bubuka Éta mangrupikeun struktur anu diwangun ku bahan baja sareng mangrupikeun salah sahiji jinis struktur wangunan utama.Struktur utamana diwangun ku balok baja, kolom baja, trusses baja sareng komponenana séjén dijieunna tina bagian baja jeung pelat baja, sarta adopts silanization, phosphating mangan murni, cuci jeung drying, galvanizing jeung prosés pencegahan karat jeung karat lianna.Komponén atawa bagian biasana disambungkeun ku welds, bolts atawa rivets.Kusabab beuratna anu hampang sareng konstruksi anu sederhana, éta seueur dianggo di pabrik skala ageung, stadion, gedong-gedong super luhur sareng lapangan anu sanés.Struktur baja gampang karat.Sacara umum, struktur baja perlu derusted, galvanized atawa dicét, sarta rutin dijaga.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Dipaké dina pembuatan struktur wangunan luhur-naékna, struktur badag-bentang jeung struktur wangunan penting lianna, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
1-2-768x244
7-768x244

meunteun customer

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.

Ieu bisa disebutkeun yen ieu téh produser pangalusna kami encountered di Cina dina industri ieu, urang ngarasa untung digawekeun ku produsén jadi alus teuing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami