headbanner

Pangwangunan strategis

Pangwangunan strategis

Produk utama: baja karbon, stainless steel, baja husus sarta coated, opat runtuyan produk, loba dipaké dina mobil, panerapan imah, pétrokimia, manufaktur mesin, tanaga jeung transportasi, hiasan wangunan, produk logam, aerospace, kakuatan nuklir, méter éléktronik jeung lianna. industri.

Misi

Produksi baja alus teuing, nyieun masa depan hadé.

Visi

Pikeun janten perusahaan baja anu paling berpengaruh di dunya.

Idéologi

Kualitas luhur dina industri Baja, narékahan pikeun perusahaan kelas dunya sareng perjuangan.