headbanner

Warna coated strip

Warna coated strip

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Strip baja Tags: A106-A, A199-T11, A199-T22, A210-A-1, A213-T5, A213-T9, A226, A335-P1, A335-P22, A369-FP22, A53-A, strip baja chilled, tiis digulung strip baja, Galvanized strip baja, Hot digulung strip baja, Silicon steel, Tinplate


Rincian produk

Tag produk

Barang Warna coated strip baja
Bubuka Warna-coils coils dumasar kana cadar galvanized panas-dip, cadar galvanized panas-dip, cadar elektro-galvanized, jsb Saatos pretreatment permukaan (degreasing kimiawi jeung perlakuan konversi kimiawi), hiji atawa leuwih lapisan coatings organik dilarapkeun dina beungeut cai. , Produkna dipanggang sareng diubaran.Ieu dingaranan coil baja berwarna coated kalawan rupa-rupa coatings organik tina kelir béda, disebut coil coated warna.Warna-coated strip baja ngagunakeun hot-dip galvanized strip baja salaku bahan dasar ditangtayungan ku lapisan séng, sarta palapis organik dina lapisan séng muterkeun hiji peran nutupan jeung panyalindungan pikeun nyegah strip baja tina rusting, sarta ngabogaan hirup layanan leuwih panjang batan strip galvanized 1,5 kali.The cet dipaké pikeun gulungan warna-coated bisa dipilih ti résin cocog nurutkeun lingkungan pamakéan, kayaning poliéster silikon dirobah poliéster, polyvinyl klorida plastisol, polyvinylidene klorida, jsb pamaké bisa milih nurutkeun tujuanana.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan CGCC,SGCH,A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A-1, A210-C, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.5mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun

lebar: 8mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: sakumaha per sarat anjeun

Beungeut Skin-pass/non skin-pass, jsb.
Aplikasi Warna-coated gulungan gaduh beurat hampang, penampilan geulis tur kinerja anti korosi alus, sarta bisa langsung diolah.Warna umumna dibagi kana kulawu, biru laut sareng beureum bata.Biasana dianggo dina pariwara, konstruksi, industri alat bumi, industri alat listrik, industri jati sareng transportasi.industri.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
12
3-2

meunteun customer

Supplier abide téori "kualitas dasar, percanten kahiji jeung manajemén canggih" ambéh maranéhanana bisa mastikeun kualitas produk dipercaya jeung konsumén stabil.

 

Kualitas bahan baku supplier Ieu stabil sarta dipercaya, geus salawasna geus luyu jeung sarat pausahaan urang nyadiakeun barang nu kualitas minuhan sarat urang.

 

Pausahaan tetep kana konsép operasi "manajemén ilmiah, kualitas luhur jeung efisiensi primacy, customer pangluhurna", kami geus salawasna dijaga gawé babarengan bisnis.Gawe sareng anjeun, urang ngarasa gampang!

 

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami