headbanner

Tiis digulung strip baja

Tiis digulung strip baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Steel strip Tags: A192, A199-T22, A209-T1, A210-C, A213-T11, A214-C, A250-T1, A333-3.4, A334-8, A335-P22, A369-FP2, A5 Tiis digulung strip baja, Warna coated strip baja, Galvanized strip baja, Hot digulung strip baja, Silicon steel, Tinplate


Rincian produk

Tag produk

Barang strip baja tiis
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.5mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun

lebar: 8mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: sakumaha per sarat anjeun

Beungeut Caang, minyak, garing, jsb.
Aplikasi Utamana dianggo dina manufaktur mobil, kapal, wadah sareng alat listrik rumah tangga, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
12 (1)
4-2

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Kualitas produk anu saé, sistem jaminan kualitas parantos lengkep, unggal tautan tiasa naroskeun sareng ngabéréskeun masalahna tepat waktu!

Rupa-rupa produk lengkep, kualitasna alus sareng murah, pangiriman gancang sareng angkutan kaamanan, sae pisan, kami senang gawé bareng sareng perusahaan anu terhormat!

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami