headbanner

Tiis gulungan baja coil

Tiis gulungan baja coil

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Steel coil Tags: A106-B, A199-T9, A209-T1, A213-T5, A214-C, A226, A335-P1, A335-P22, A53-A, Coil baja karbon, Coil baja Chilled, DC01- DC06, Hot rolled steel coil, Low alloy steel coil, Patterned steel coil, SPCC-SPCG


Rincian produk

Tag produk

Barang Tiis gulungan baja coil
Bubuka Coils baja tiis-digulung dijieunna tina coils panas-digulung tur digulung dina suhu kamar handap suhu recrystallization.baja tiis-digulung boga kinerja alus.Hartina, baja tiis-digulung tiasa thinner tur leuwih tepat.Digulung strip baja jeung pelat baja boga straightness tinggi, permukaan luhur finish, beresih jeung caang beungeut plat tiis-digulung, gampang pikeun coated jeung diolah, sababaraha variétas, rupa-rupa aplikasi, sarta boga ciri kinerja stamping tinggi, non- sepuh, sarta titik ngahasilkeun low.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan SPCC-SPCG, DC01-DC06, ST12-14, A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A-1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9-FP9, A369 T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.4mm-2.5mm, atawa sakumaha diperlukeun

Lebar: 600mm-2500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Rengse kusam, finish caang, bulistir, coated galvanized atawa sakumaha sarat customer urang.
Aplikasi Mibanda rupa-rupa kagunaan, kayaning manufaktur mobil, produk listrik, rolling stock, aviation, instrumen precision, kaléng dahareun, jsb, panels industri, roofing na siding pikeun lukisan, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
10 (1)
2-2

meunteun customer

Pausahaan boga sumberdaya euyeub, mesin canggih, pagawe ngalaman tur jasa unggulan, miharep anjeun tetep ngaronjatkeun tur perfecting produk anjeun sarta jasa, miharep anjeun hadé!

 

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.

 

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.

 

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami