headbanner

Tiis digulung strip stainless steel

Tiis digulung strip stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 201, 302, 304, 304L, 310S, 316, 316L, 316N, 321, 410, 420, Strip stainless steel ekstra teuas, Hot rolled stainless steel strip, Stainless steel coil, Stainless steel plat ketebalan sedeng , Panel eunteung stainless steel, plat patterned stainless steel, strip stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Tiis digulung strip stainless steel
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeun
lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun
Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun
Beungeut 2B.NO.1., NO.4, HL, BA, BK Atawa ngaropéa.
Aplikasi Bahan pangan, Gas, metalurgi, biologi, éléktron, kimia, minyak bumi, alat keur ngagolakkeun, tanaga nuklir, alat médis, pupuk, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
2
8-1

meunteun customer

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

Pagawe pabrik boga sumanget tim alus, jadi kami narima produk kualitas luhur gancang, sajaba, hargana ogé luyu, ieu téh pabrik Cina pohara alus sarta dipercaya.

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori