headbanner

Tiis digulung galvanized coil

Tiis digulung galvanized coil

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Coil baja coated Tags: A106-B, A179-C, A199-T22, A210-C, A213-T11, A213-T22, A213-T9, A226, A283-D, A335-P1, A335-P9, A335-P9 -FP9, A53-A, Aluminized séng coated coil baja, Galvanized steel coil, Hot digulung galvanized coil baja, Hot digulung pickled coil baja, Pola galvanized steel coil


Rincian produk

Tag produk

Barang Tiis digulung galvanized coil baja
Bubuka Ieu téh tiis-digulung atawa panas-digulung, panjang jeung sempit plat baja panjang coated ku lapisan bahan baku disebut (séng, aluminium) pikeun varying derajat.Hot-dip galvanizing boga kaunggulan palapis seragam, adhesion kuat sarta hirup layanan panjang.Hot-dip galvanized strip baja matrix ngalaman réaksi fisik jeung kimia kompléks jeung solusi plating molten pikeun ngabentuk lapisan alloy séng-beusi tahan korosi jeung struktur kompak.Lapisan alloy ieu terpadu kalayan lapisan séng murni sarta matrix baja strip.Ku alatan éta, résistansi korosi na kuat.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Lebar: 600mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Ketebalan: 0.12mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut finish kusam, finish caang, chromed, skinpass, oiled, rada oiled, garing, anti sidik, jsb.
Aplikasi Ieu bisa dipaké dina pipa rumah kaca, pipa cai nginum, pipa pemanasan, pipa pangiriman gas;Éta ogé tiasa dianggo dina konstruksi, industri ringan, mobil, tatanén, peternakan, perikanan sareng industri dagang.

Di antarana, industri konstruksi utamana dipaké pikeun rancang anti korosi industri jeung wangunan sipil panels hateup, grilles hateup, jsb;industri lampu ngagunakeun eta pikeun rancang cangkang Perkakas rumah tangga, chimneys sipil, panerapan dapur, jeung sajabana, jeung industri mobil utamana dipaké pikeun rancang bagian tahan korosi pikeun mobil; Tatanén, Peternakan jeung perikanan utamana dipaké salaku neundeun dahareun jeung transportasi. , daging jeung produk akuatik parabot processing refrigeration, jsb;komérsial utamana dipaké salaku gudang bahan jeung transportasi, parabot bungkusan;struktur baja sandalwood (C, Z baja);keel baja lampu, siling ditunda Keel jeung saterusna.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
26
24

meunteun customer

Simkuring ngarasa gampang cooperate kalawan parusahaan ieu, supplier pisan jawab, nuhun.There bakal gawé babarengan leuwih jero.

 

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami