headbanner

baja dipingpin tiis

baja dipingpin tiis

pedaran pondok:

rentang harga FOB: US $400-$800 / Ton Kamampuh suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan MOQ: leuwih ti 2 Ton waktos Pangiriman: 3-45 poé Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang baja pos tiis
Bubuka Pamrosésan judul tiis nyababkeun bahan sacara lokal deformasi sacara signifikan.Dina raraga nyegah produksi produk runtah, mastikeun kamajuan lemes tina prosés produksi jeung nyaimbangkeun kualitas produk, baja pos tiis kudu boga plasticity cukup, kualitas permukaan alus, ukuran tepat jeung struktur seragam, jsb.Steels nu minuhan standar luhur bisa disebut tiis pos steel.
Standar ASTM, JIS, DIN, EN, GB, jsb.
Bahan A11, SUM23, 1215, 9S20, A12, 1211, 10S20, SUM22, 1213, 1117, 15S22, A30, A35, 1140, 46S20, jsb.
Ukuran Bar buleud: diaméterna kaluar: 1-400mm, panjangna: 1-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Digosok, hideung, grinding atawa sakumaha paménta.
Aplikasi produk baja tiis-dipingpin loba dipaké dina pembuatan bolts, kacang, screws na fasteners séjén;pamakéan penting séjén nyaéta pembuatan bagian tiis-extruded sarta sagala rupa bagian tiis-kabentuk.Pamakéan ieu dikembangkeun ku pamekaran industri mobil, Saeutik demi saeutik dilegakeun kana widang alat listrik, kaméra, alat tékstil, manufaktur mesin, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Pabrikan ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng syarat urang, tapi ogé masihan kami seueur saran anu saé, tungtungna,urang hasil ngalengkepan tugas pengadaan.

Kami parantos milarian panyadia profésional sareng tanggung jawab, sareng ayeuna urang mendakanana.

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya,produsén dipercaya,jadi urang teu boga worries on cooperating sareng maranehna.

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih aranjeunna leres.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami