headbanner

baja ditarik tiis

baja ditarik tiis

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Kapang Steel
Bubuka Paeh baja bisa kasarna dibagi kana tilu jenis: tiis-digulung paeh baja, panas-digulung paeh baja jeung palastik paeh baja, nu dipaké pikeun forging, stamping, motong, sarta paeh-casting.Kusabab tujuan anu béda-béda tina rupa-rupa kapang sareng kaayaan kerja anu rumit, baja anu dianggo pikeun kapang kedahna gaduh karasa anu luhur, kakuatan, résistansi ngagem, kateguhan anu cukup, sareng hardenability sareng hardenability anu luhur dumasar kana kaayaan kerja tina kapang anu dilakukeun ku éta.Teu karasa jeung sipat téhnologis lianna.Alatan kagunaan béda jeung kaayaan kerja kompléks tipe ieu, sarat kinerja pikeun baja kapang ogé béda.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan Cr12,D3,1.2080,SKD 1,P20, 1.2311, PDS-3, 3Cr2Mo,jsb.
Ukuran

 

Bar buleud: diaméterna: 10-800mm, panjangna: 2000-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Lempeng: ketebalan: 20-400mm, rubak: 80-2500mm, panjangna: 2000-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hideung, grinding, caang, Polandia, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Nalika ngolah kapang, sabab kapang gaduh rupa-rupa kagunaan sareng kaayaan kerja tina rupa-rupa kapang pisan béda, aya rupa-rupa bahan pikeun manufaktur kapang, sareng kapang baja mangrupikeun bahan kapang anu paling seueur dianggo.Tina baja struktural karbon umum, baja alat karbon, baja struktural alloy, baja alat alloy, baja spring, baja alat-speed tinggi, stainless steel tahan panas ka maraging baja jeung bubuk baja-speed tinggi nu minuhan kaperluan molds husus, Bubuk baja paeh tinggi-alloy, jsb baja paeh umumna bisa dibagi kana tilu kategori: baja paeh tiis karya, baja paeh panas jeung baja paeh palastik.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
23-2
36

meunteun customer

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng syarat urang, tapi ogé masihan kami seueur saran anu saé, tungtungna,urang hasil ngalengkepan tugas pengadaan.

Perwakilan layanan palanggan ngajelaskeun rinci pisan, sikep palayanan saé pisan, balesan pas pisan sareng komprehensif, komunikasi anu bagja!Urang ngaharepkeun boga kasempetan pikeun cooperate.

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.

Kami parantos milarian panyadia profésional sareng tanggung jawab, sareng ayeuna urang mendakanana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami