headbanner

Kromium Molybdenum Steel

Kromium Molybdenum Steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Kromium Molybdenum Steel
Bubuka Baja kromium-molybdenum mangrupa paduan kromium (Cr), molibdenum (Mo), beusi (Fe), jeung karbon (C).Baja kromium-molybdenum, ogé katelah baja tahan hidrogén suhu sedeng, ngarujuk kana baja kalayan Cr (<10%), Mo sareng unsur paduan anu sanés pikeun ningkatkeun sacara signifikan wates kakuatan suhu luhur sareng wates ngarayap, sareng éta gaduh résistansi korosi hidrogén anu saé. sarta lalawanan suhu luhur.Kusabab prestasina, éta seueur dianggo dina alat-alat anu ngandung hidrogén sareng alat-alat suhu luhur sapertos pemurnian minyak sareng industri kimia.Ieu salah sahiji sasmita baja ilahar dipaké pikeun pembuluh tekanan.
Standar ASTM, JIS, DIN, EN, GB, jsb.
Bahan F11, F22, F5, 12Cr1MoV, 42CrMoV, 42CrMo4, SCM440, 42CrMo4, 4140, 16mo3, jsb.
Ukuran rubak: 20-1000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

panjangna: 500-6000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hideung, grinding, caang, Polandia, jsb.
Aplikasi Kusabab kinerja kualitas luhur husus na, éta mindeng dipaké pikeun rancang sababaraha-suhu tinggi na-tekanan tinggi valves tahan jeung pembuluh tekanan, kayaning klep kaamanan baja Chrome-molybdenum, klep Gerbang baja Chrome-molybdenum, bit obeng, bicycles, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
2-3 (1)
6-2-1

meunteun customer

Perwakilan layanan palanggan ngajelaskeun rinci pisan, sikep palayanan saé pisan, balesan pas pisan sareng komprehensif, komunikasi anu bagja!Urang ngaharepkeun boga kasempetan pikeun cooperate.

Ieu wholesaler pisan profésional, urang salawasna datang ka parusahaan maranéhanana pikeun ngayakeun, kualitas alus tur murah.

Supplier ieu nempel kana prinsip "Kualitas kahiji, Kejujuran salaku dasar", leres pisan janten amanah.

Produsén ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.,éta leres pisan janten amanah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami