headbanner

Coil baja Checkered

Coil baja Checkered

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Steel coil Tags: A106-A, A178-C, A199-T9, A210-A-1, A213-T22, A250-T1, A283-D, A334-8, A335-P9, A369-FP2, A53, Coil baja karbon, Coil baja Chilled, Coil baja digulung tiis, Coil baja digulung panas, Coil baja alloy low


Rincian produk

Tag produk

Barang Coil baja Checkered
Bubuka Coils baja kalawan diangkat (atawa recessed) pola dina beungeut cai.Polana tiasa janten bentuk inten tunggal, bentuk lentil atanapi bentuk buncis buleud, atanapi dua atanapi langkung pola tiasa leres digabungkeun pikeun ngabentuk coil baja pola gabungan.Pola utamana maénkeun peran anti dieunakeun sareng hiasan.Pangaruh gabungan kamampuan anti skid, résistansi bending, tabungan logam sareng penampilan coil baja pola gabungan nyata langkung saé tibatan coil baja pola tunggal..
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.15mm-2.5mm, atawa sakumaha diperlukeun

Lebar: 600mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Kayu, Batu, Herang Tinggi, Film, Wrinkled, Embossed, Kamuflase, Printing, White Board, jsb.
Aplikasi Kusabab ujung anu seukeut dina permukaanna sareng pangaruh anti skid, éta seueur dianggo dina industri sapertos lantai, eskalator pabrik, pedal pigura kerja, dek kapal, boiler, mobil, traktor, mobil karéta sareng konstruksi.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
11 (1)

meunteun customer

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé sacara pribadi.

 

Manajer penjualan pisan sabar, urang komunikasi ngeunaan tilu poé saméméh urang mutuskeun pikeun cooperate, tungtungna, kami pisan wareg jeung gawé babarengan ieu!

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami