headbanner

Pipa beusi ductile centrifugal

Pipa beusi ductile centrifugal

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pipa besi tuang tags: C25, C30, fittings pipe beusi tuang, panutup manhole beusi ulet, pipa beusi ulet, fittings pipe beusi ductile, EN545, EN598, Fléksibel tuang beusi solokan, K10, K11, K8, K9


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa beusi ductile centrifugal
Bubuka Pipa beusi ductile centrifugal mangrupakeun pipa beusi tuang.Pipa beusi pangleuleusna sentrifugal dibagi kana pipa beusi pangleuleusna kontinyu sareng pipa beusi pangleuleusna sentrifugal dumasar kana metode tuang anu béda.Komponén utama pipa beusi ductile nyaéta karbon, silikon, mangan, walirang, sareng fosfor.Jeung magnésium.

Hal ieu dipaké pikeun suplai cai, drainase jeung pipelines transportasi gas.Ieu ngawengku pipa beusi tuang lempeng tur fittings pipe.résistansi korosi kuat, komprési alus tur lalawanan bending, sendi merenah, teu bau aneh tur teu ngarugikeun kaséhatan.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan K9, K10, K11, K12, K9, K8, C25, C30, C40, EN545, EN598, jsb.
Ukuran Luar diaméterna: 98mm-1255mm

Jero diaméterna: 80mm-1200mm

Kandel témbok: 6mm-153mm

Panjangna: 6m, potong 5.7m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Lapisan cet aspal, Lapisan pitch tar batubara Epoxy, Lapisan keramik Epoxy, Lapisan Polyurethane, atanapi upami diperyogikeun.
Aplikasi Hal ieu dipaké pikeun suplai cai, drainase jeung pipelines transportasi gas.Ieu ngawengku pipa beusi tuang lempeng tur fittings pipe.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
34
35

meunteun customer

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

Ladenan garansi saatos-jualan tepat waktu sareng wijaksana, masalah sapatemon tiasa direngsekeun gancang-gancang, urang ngarasa dipercaya sareng aman.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami