headbanner

Kelengkapan pipa besi tuang

Kelengkapan pipa besi tuang

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pipa beusi tuang tags: ASTM A536, pipa pangleuleusna sentrifugal, panutup manhole beusi pangleuleusna, pipa beusi ulet, fittings pipa beusi ulet, solokan beusi tuang fléksibel, GGG40, GGG50, GJS500, Kelas 65-45-12, QT500


Rincian produk

Tag produk

Barang Kelengkapan pipa besi tuang
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan ASTM A536, Kelas 65-45-12, GGG50, GJS500, GGG40, QT500, jsb.
Ukuran 1/8″ nepi ka 6″, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Galvanized, hideung, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Cocog jeung sambungan pipa uap, hawa, gas, minyak, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Perusahaan ieu ngagaduhan seueur pilihan anu siap-siap pikeun dipilih sareng ogé tiasa ngaropea program énggal dumasar kana paménta urang, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.

Supplier ieu nempel kana prinsip "Kualitas kahiji, Kejujuran salaku dasar", leres pisan janten amanah.

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

Masalah tiasa gancang sareng efektif direngsekeun, éta patut janten amanah sareng gawé bareng.

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

Dina ramatloka ieu, kategori produk jelas tur euyeub, abdi tiasa manggihan produk Abdi hoyong pisan gancang sarta gampang, ieu téh bener pohara alus!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami