headbanner

Pipa drainase beusi

Pipa drainase beusi

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pipa beusi tuang tags: ASTM A536, fittings pipa beusi tuang, pipa pangleuleusna sentrifugal, panutup manhole beusi ductile, pipa beusi ulet, fittings pipa beusi ulet, EN1563, Kelas 65-45-12, JIS G5502


Rincian produk

Tag produk

Barang Fléksibel tuang beusi solokan
Bubuka pipa beusi tuang fléksibel disebut ogé: pipa drainase beusi tuang, pipa drainase beusi matak tahan gempa fléksibel, pipa drainase beusi matak mesin-dijieun, sambungan fléksibel pipa drainase beusi, pipa drainase beusi centrifugal.Pipa beusi tuang fléksibel disebut ogé: pipa drainase beusi tuang, pipa drainase beusi matak tahan gempa, pipa drainase beusi anu didamel mesin, pipa drainase beusi tuang anu fleksibel, sareng pipa drainase beusi sentrifugal.Tina struktur sistem pipa, pipa drainase beusi tuang tiasa dibagi kana: 1. Pipa lempeng, 2. Pipa fitting, 3. Asesoris.1. Noise low, kakuatan tinggi, umur panjang 2. Résistansi seismik fléksibel 3. résistansi suhu luhur, retardant seuneu jeung fireproof 4. Taya polusi sekundér, renewable jeung didaur ulang 5. Fléksibel panganteur drainase pipe boga lalawanan kuat ka flexure, ékspansi jeung deformasi Jeung résistansi gempa, boga rupa-rupa applicability.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan ASTM A536, Kelas 65-45-12, EN1563, JIS G5502, jsb.
Ukuran Numutkeun gambar 3D customer urang.
Beungeut Galvanized, hideung, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Cocog jeung imah, aplikasi komérsial, rékayasa, hotél, rumah sakit, sakola, jeung sajabana Karek diwangun, dimekarkeun tur diwangun deui wangunan sipil jeung industri indoor jeung outdoor diaméter pipe of DN50mm ~ DN300mm, tipe stop kontak jeung sambungan tipe clamp pipa beusi tuang abu kalayan tekanan internal. teu leuwih gede ti 0.3MPa jeung pipa drainase domestik jeung rainwater pikeun ngarojong pipa fittings Pipa, non-corrosive industri pipa wastewater produksi jeung hujan turun pipa.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Ieu pisan alus, mitra bisnis langka pisan, ngarepkeun gawé babarengan leuwih sampurna salajengna!

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.

Di Cina, kami geus dibeuli sababaraha kali, waktos ieu téh paling suksés tur paling nyugemakeun, produsén Cina ikhlas tur realiable!

Staf téknis pabrik henteu ngan ukur gaduh téknologi tingkat luhur, tingkat basa Inggrisna ogé saé pisan, ieu mangrupikeun pitulung anu hadé pikeun komunikasi téknologi.

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

 

Pagawe pabrik boga sumanget tim alus, jadi kami narima produk kualitas luhur gancang, sajaba, hargana ogé luyu, ieu téh pabrik Cina pohara alus sarta dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami