headbanner

Plat baja struktural karbon

Plat baja struktural karbon

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M28, 523M15, A106-B, A179-C, A192, A213-T9, A283-D, A333-1.6, A334-8, Plat baja struktural alloy, Plat baja karbon, Plat baja tahan korosi, Panas digulung plat baja, Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Plat baja struktural karbon
Bubuka Pelat baja struktural karbon nujul kana baja karbon kalayan kirang ti 0,8% karbon.Jenis baja ieu ngandung kirang walirang, fosfor jeung inclusions non-logam ti baja struktural karbon, sarta mibanda sipat mékanis hadé.Baja struktural karbon bisa dibagi kana tilu kategori nurutkeun eusi karbon béda: baja karbon low (C≤0.25%), baja karbon sedeng (C nyaeta 0.25-0.6%) jeung baja karbon tinggi (C> 0.6%).

Numutkeun eusi mangan béda, baja struktural karbon dibagi kana dua grup: eusi mangan normal (mangan 0,25% -0,8%) jeung eusi mangan luhur (mangan 0,70% -1,20%).Anu terakhir ngagaduhan sipat mékanis anu langkung saé.Jeung ngolah kinerja.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Aya seueur kagunaan sareng jumlahna ageung.Utamana dianggo dina karéta api, sasak, sareng sagala rupa proyék konstruksi pikeun ngahasilkeun rupa-rupa komponén logam anu nanggung beban statik, ogé bagian mékanis anu teu penting sareng bagian las umum anu henteu meryogikeun perlakuan panas.Biasana dipaké pikeun las, riveting, sarta bolting panas-digulung pelat baja, strips baja, bagian steels sarta waja bar pikeun struktur rékayasa.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
9-768x244
8-768x244

meunteun customer

Perwakilan layanan palanggan ngajelaskeun rinci pisan, sikep palayanan saé pisan, balesan pas pisan sareng komprehensif, komunikasi anu bagja!Urang ngaharepkeun boga kasempetan pikeun cooperate.

 

Pabrikan ieu henteu ngan ukur ngahormatan pilihan sareng sarat urang, tapi ogé masihan kami seueur bongbolongan anu saé, pamustunganana, urang suksés ngarengsekeun tugas pengadaan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami