headbanner

Baja karbon

Baja karbon

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Kategori: baja husus tags: A105, A181-Ⅰ, A181-Ⅱ, A266-Ⅰ, A266-Ⅱ, baja alloy, Bearing baja, Chromium molybdenum baja, baja pos tiis, baja motong bébas, kapang Steel, Spring baja, baja Struktural , Pakakas baja

Barang Baja karbon
Bubuka Baja karbon nyaéta paduan beusi-karbon kalayan kandungan karbon 0,0218% nepi ka 2,11%.Disebut oge baja karbon.Sacara umum, éta ogé ngandung sajumlah leutik silikon, mangan, walirang, sareng fosfor.Sacara umum, nu leuwih luhur eusi karbon baja karbon, nu gede karasa jeung nu leuwih luhur kakuatan, tapi handap plasticity nu.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A105, A181-Ⅰ, A181-Ⅰ, A266-Ⅰ, A181-Ⅱ, A266-Ⅱ, A105, A266-Ⅲ jsb.
Ukuran  Lempeng: ketebalan: 20-400mm, rubak: 200-2500mm, panjangna: 2000-5800mm, atawa sakumaha diperlukeun.Bar buleud: diaméterna: 20-300mm, Panjang: 1-12m, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Bared, Hideung dicét (varnish coating), Galvanized, kalawan Oiled, 3 PE, FBE, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Q195 dipaké pikeun pabrik bagian, kawat beusi, cingcin beusi, irons shim, pin pamisah, rod dasi, stamping bagian jeung bagian las kalawan kapasitas beban-bearing leutik.Q215A dipaké pikeun nyieun rod dasi, ferrules, washers, cingcin infiltrated, bagian carburized jeung bagian dilas, jsb.

Q235AA jeung Kelas B dipaké pikeun rancang bagian struktural logam, bagian carburized atawa bagian carbonitriding kalawan syarat kakuatan core low, rod dasi, rod nyambungkeun, kait, couplers, bolts, kacangan, sleeves, shafts sarta konektor;Kelas C sareng D dianggo pikeun ngadamel bagian-bagian struktur anu dilas anu penting.

Q255A dipaké pikeun rancang shafts, spindles, kait, rod dasi, rockers, wedges jeung bagian séjén kalawan syarat kakuatan low.weldability négatip Ieu bisa ditarima.

Q275 dipaké pikeun nyieun shafts, sprockets, gears, kait jeung bagian séjén kalawan sarat kakuatan tinggi.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14 (1)
22

meunteun customer

Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!

Ieu pisan alus, mitra bisnis langka pisan, ngarepkeun gawé babarengan leuwih sampurna salajengna!

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga Cina.,spirit ieu téh gawé babarengan paling wareg urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami