headbanner

Plat baja karbon

Plat baja karbon

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, 530A30, A192, A214-C, A250-T1, A333-1.6, A369-FP1, A53-A, Alloy plat baja struktural, En46, Galvanized plat baja, Hot digulung plat baja, Low alloy plat baja, plat baja ketebalan sedeng, tekanan wadah plat baja, Q345B, S275JR


Rincian produk

Tag produk

Barang Plat baja karbon/lembaran
Bubuka Utamana nujul kana baja anu fraksi massa karbon kirang ti 2,11% sarta henteu ngandung elemen alloying husus ditambahkeun.Sok disebut baja karbon polos atawa baja karbon.Baja karbon disebut ogé baja karbon, nu nujul kana alloy beusi-karbon kalayan eusi karbon Wc kirang ti 2,11%.Baja karbon umumna ngandung jumlah leutik silikon, mangan, walirang, jeung fosfor salian karbon.Ieu mangrupakeun baja datar nu dituang jeung baja molten sarta dipencet sanggeus cooling.Éta datar tur rectangular, sarta bisa langsung digulung atawa motong tina strips baja lega.Baja karbon bisa dibagi kana tilu jenis: baja struktural karbon, baja alat karbon jeung baja struktural motong bébas nurutkeun tujuanana.baja struktural karbon ieu salajengna dibagi kana baja konstruksi rékayasa jeung baja struktural mesin-dijieun;

Nurutkeun kana métode smelting, éta bisa dibagi kana hearth baja kabuka sarta converter baja;

Numutkeun métode deoxidation, éta bisa dibagi kana ngagolakkeun baja (F), baja ditelasan (Z), baja semi-ditelasan (b) jeung baja ditelasan husus (TZ);

Sacara umum, nu leuwih luhur eusi karbon baja karbon, nu gede karasa jeung nu leuwih luhur kakuatan, tapi handap plasticity nu.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.

SPHC, Q235B, Q345B, SS400, ASTM A36, S235JR, S275JR, S355JR, jsb.

Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.2mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut chromated na oiled, chromated na non-oiled, Anti-ramo, jsb.
Aplikasi Pelat baja karbon dianggo pikeun ngadamel bengkel sareng rupa-rupa mesin konstruksi, sapertos bor, excavator, treuk dump roda listrik, treuk pertambangan, cengkraman, loader, buldoser, derrick, dukungan hidrolik, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244 (1)

meunteun customer

Pausahaan boga sumberdaya euyeub, mesin canggih, pagawe ngalaman tur jasa unggulan, miharep anjeun tetep ngaronjatkeun tur perfecting produk anjeun sarta jasa, miharep anjeun hadé!

 

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami